Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

УНИКАЛНО! КАКЪВ ПРИЯТЕЛ СИ СПОРЕД ЗОДИАКАЛНИЯ СИ ЗНАК, ВИЖТЕ С КАКВИ ХОРА СИ ДОПАДАТЕ! НАЙ-ВЕРНИ ОТ ВСИЧКИ СА

/
/

Приятелите са най-близките ни хора, с които споделяме всички добри и лоши моменти. За някои приятелството е нещо преходно и незначимо, а за други то означава всичко.

Оказва се, че отношението на човек към обкръжението му се определя до голяма степен от зодиакалния му знак. Вижте колко верни приятели могат да бъдат представителите на различните зодии.

Овен

Овенът е изключително лоялен към своите приятели. Той обича да прекарва много време с тях и да усеща подкрепата на приближените си във всичко, което прави. Ако не можете да отделяте на Овена нужното му време, най-вероятно ще се появят търкания по между ви.

Телец

Когато за първи път се срещнат с някого Телците са доста сдържани. Ако човекът срещу тях им допадне те съвсем скоро ще се отпуснат и ще си покажат всичките „магарии“. Това, което може да ви изненада в представителите на тази зодия е, че те понякога могат да са много досадни и да изискват цялото ви внимание, а в следващия момент да се държат изключително потайно.

Близнаци

Близнаците обичат да получават комплименти и признания от приятелите си. Те имат изключително труден характер и не всеки би могъл да издържи на бързо сменящото им се настроение. Приятелствата, които създават не са много дълбоки, тъй като близките отношения ги плашат.

Рак

Раците държат много на приятелствата си. Ако човекът до тях не ги нарани, те са способни да поддържат контакти с него цял живот. Понякога се случва да избухнат, но бързо им минава и после търсят извинение.

Лъвът обича да събира големи и шумни компании, но винаги да е център на вниманието. Той уважава и пази приятелите си и е много благодарен, когато има тяхната подкрепа. Понякога действията му са прибързани и могат да ви изненадат, но това е типично за неговата природа.

Дева

Девата винаги подбира добре приятелите си. Тя е верен, забавен и грижовен другар. Ако обаче я нараните, бъдете сигурни, че тя ще го запомни и в даден момент ще ви го върне. Девата държи винаги да е права и рядко ще я чуете да си признава грешка.

Везни

Въпреки че Везните трудно вземат решения за собствения си живот, те са готови да изслушат приятеля си и да му помогнат, с каквото могат. Представителите на тази зодия са добра и интересна компания, но имат нужда да знаят, че приятелите им ги ценят. В противен случай могат да се отдръпнат за известно време.

Скорпион

Когато Скорпионът почувства даден човек близък, той е в състояние да покаже една изключително мила и сърдечна същност. Скорпионите са предани на приятелите си и биха ги подкрепили дори в някоя лудория. Умеят да пазят тайни, така че спокойно можете да им се доверите.

Стрелец

Стрелците се отличават със свободолюбивата си и приключенска натура. Те обичат да срещат нови хора и всяко запознанство за тях е ценно. Държат на искрените и открити отношения и ненавиждат лицемерието. Ако се зароди конфликт между тях и приятелите им, предпочитат проблемът да бъде решен възможно най-скоро и нещата пак да са както преди.

Козирог

Козирогът винаги е готов да помогне на другарите си. Когато организира събирания у дома, се изявява като отличен домакин. Той обаче нерядко търси и изгода от запознанствата си. Родените под този знак трудно правят компромиси и понякога това им причинява проблеми.

Водолей

Водолеят е доста общителна личност и винаги има много познати. Той е добър събеседник и компанията му би допаднала на всеки. Въпреки това обаче в приятелския му кръг присъстват само определи хора, които с течение на времето са му доказали верността си.

Риби

Рибите могат да открият положителни черти във всеки един човек. Те са мили и добронамерени, затова често са предпочитани за приятели. От друга страна обаче те са лесно раними и когато усетят, че някой се държи зле с тях, те го зачеркват от списъка на близките си.

Източник: kakata.info

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest