Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Когато тази жена пристигна в родилното, докторите не искаха да я докосват. Те казват, че за първи път виждат подобен случай!

/
/

Запознай се с Оксана и Сергей, влюбена двойка от Одеса, Украйна. Оксана е на 36 години и се радва на щастлив семеен живот с мъжа си и 3 годишната им дъщеря, но за пълно щастие бяха готови да имат още едно попълнение. И така нормалното семейно събитие се превръща в международна новина. В началото на бременността си жената научава, че е бременна не с едно или две деца, а с цели пет! Да, Оксана очаква пет близначета!

Жената споделя, че в нейното семейство никога не е имало близнаци и че е невъзможно това да и се случи, но ето че съдбата има друго наум. Тя споделя, че когато отива на първия си ултразвук и вижда шока в лицето на доктора, знае че нещо огромно предстои.

Лекарите споделят, че вероятността да се забременее с пет близнаци е 1 на 55 милиона бременности.  Никой от лекарите в болницата не е виждал или чувал за подобен случай, затова историята на Оксана се превръща в уникална и бързо набира популярност. Украинката споделя, че първоначално е имала чувството, че това е просто един сън, но после бързо стъпва в реалността и започва да променя всичките си планове и идеи за бъдещето.

През цялата бременност лекарите са изключително внимателни, те получават страхотните имена – Дария, Александра, Денис, Владислав и Дейвид. От правителството получават подарък по-голям апартамент, за да може да има достатъчно пространство за всички. Проследи щастливата история в снимките по-долу:

 

Източник: kakata.info

 

 

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest