Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Това е вашият месец: Три зодии, които през декември ще бъдат изненадани от финансова придобивка

/
/

Овен

През декември развитието на кариерата ще върви в положителна посока, като с всички добри препоръки може да бъде и увеличаването на притока от пари. Вашите началници ще оценят вашата работа и ангажираност. Естествено, е необходима упорита работа, за да се постигнат желаните резултати този месец.

Ако търсите нова работа, има по-голяма вероятност да бъдете наети в чужбина, а вие ще усъвършенствате професионалния си чар след ретрограден Меркурий.

Семейството подкрепя вашите финансови усилия и благодарение на Вашия опит можете да спечелите добре. Също така,
в средата на месеца ще бъдете стимулирани от приятели и ще се свържете за ново финансово усилие. Проблемите с документите този месец ще бъдат лесни за решаване, но проблемите със собствеността ще бъдат причината за вашето безпокойство.

Телец 

Телците ще имат възможност да реализират своите амбиции в различни аспекти на живота си.

След третата седмица на декември биковете най-накрая могат да отидат в чужбина, но те също ще имат нужда от духовност. Ретроградният Меркурий ще се справи с вашите финанси, както и с по-дълбоки мисли за постиженията в живота.

През втората половина на месеца можете да видите резултатите от вашата упорита работа. Можете също да очаквате големи бизнес сделки през декември. Звездите са в полза на бика през декември и от финансова гледна точка.

Като помагате на другите да станат по-проспериращи, ще станете по-богати. Чрез правилното управление на финансите приходите ще нараснат. Всички ненужни разходи трябва да бъдат намалени и да се използват излишни пари за справяне със стари дългове. Инвестирането в недвижими имоти този месец под знака на Телец може също да бъде печелившо. Също така ще има подкрепа за партньорите във вашите финансови инвестиции. Планетарните въздействия през декември ще ви накарат да мислите за големите планове за правене на много пари.

Рак 

Ретроградният Меркурий най-много ви въздейства в областта на вашата кариера, което затруднява работата в средата, в която работите, но определено ще постигнете бизнес целите си, което ще доведе до промоции и финансови бонуси.

Можете да очаквате финансов просперитет през декември благодарение на професията си, както и на социални контакти. До 21 декември приходите идват от лични усилия и след този период ще спечелите благодарение на вашите контакти.
Източник: zajenata.bg

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest