Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Алена със страшно предупреждение за всички зодии през декември: В следващите 20 дни много внимавайте какво правите

/
/

Най-добрият български астролог Светлана Тилкова-Алена изготви е месечните хороскопи за декември.

Ето какво ви очаква:

ОВЕН

Работа: Забравете за начинанията, и без това ретроградният Меркурий ги блокира, но не ви пречи да завършите отдавна започнати и изостанали доходоносни задачи, които ще ви осигурят финансова стабилност в края на годината. Не прекалявайте с критиката към вашите партньори, за да не си спечелите неприятели.

Здраве: Не са изключени здравословни проблеми. Бъдете внимателни при пресичане на улицата. Пазете се от травми и на работното място. Преумората, активирана от вашите материални стремежи може да навреди сериозно на здравето ви.

Любов: Семейните са  пред избор дали да съхранят брака си или да се огледат за ново партньорство. И все пак е за предпочитане да не рискувате с раздяла, защото страданието в края на годината и самотата ще ви поболеят.

ТЕЛЕЦ

Работа: Не се изкушавайте да сменяте професионалното си поприще, ако сте доволни от заплащането, а и Меркурий е ретрограден в периода 3-23 декември. Идеите ви може да се превърнат в реалност с подкрепата на колегите ви, чиято помощ е във ваша полза да цените. Съветът ми е да не допускате намеса в работата ви на странични хора.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от простуди и инфекциозни заболявания. Пийте билков чай с мед. Обличайте се с топли дрехи. Всеки опит да надскочите вашите възможности води до преумора и притеснение, че няма да се справите със задълженията си.

Любов: Семейните да не поставят началото на нова връзка заради тръпката от запознанства, а да съхранят отношенията си. Не позволявайте на непознати хора да ви дават съвети за личния живот. Отдалечете дразнителите роднини и приятели, ако ви досаждат с непоискано мнение.

БЛИЗНАЦИ

Работа: Ако сте в ролята на подчинени, не бива да противоречите на вашите началници, но не се съгласявайте бързо и да поемате отговорност за натоварващи ви задачи, които не са свързани с вашите знания и умения, а и Меркурий не позволява начинанията. От вас зависи да се предпазите от последващи негативни обрати.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Сами си знаете причината.Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Споделете с тях притесненията си.

Любов: Семейните да не прекаляват с натякванията колко са харесвани и незаменими, за да не се окажат изоставени и самотни в месеца си на ново начало, но, уви, с предизвикани негативи от вас самите. Пазете се от изневери и разгорете пламъка на чувствата си, ако сте щастливи.

РАК

Работа: Извлечете максимална полза от срещите и разговорите, които ви предоставя Съдбата, защото ако го сторите сега, ще са ви полезни в делово отношение през следващите месеци. Може внимателно да проучите и да обмислите бъдеща промяна на работното място или ако имате ваш бизнес, но забравете инвестициите до края на годината.

Здраве: Здравето ви е добро, но е добре да направите профилактика срещу инфекциозни заболявания, защото грипът може да ви споходи неочаквано

Любов: Всички, които са създали семейство имат възможност да подобрят семейните отношения и да постигнат яснота с половинката си за причината пораждаща проблеми. Време е преди празниците да се освободите от недобронамереното роднинско присъствие в дома и около семейството ви.

ЛЪВ

Работа: Не се притеснявайте, ако не успеете да приключите с работата си до Коледните празници, но е във ваша полза да отложите деловите пътувания, които може да ви донесат неочаквани разочарования. Не бива да подписвате договори за съдружие и да инвестирате в периода 3-23 декември, когато Меркурий е в ретроградното си движение, за да не търпите загуби.

Здраве: Здравето ви е добро. Предпазвайте се от проблеми със сърцето не заради преумора, а заради негативни емоции.

Любов: Семейни двойки ще се сблъскат с трудности заради разногласия във връзка с домакинството и с децата, но не и без роднинска намеса и насъскване. Ако не са щастливи, може да се решат да проведат разговор и да обмислят как да продължат живота си, но да не бързат с решение за развод.

ДЕВА

Работа: Последният месец на годината е на промени, въпреки че е краят на годината. Не пропускайте деловите пътувания зад граница и не се притеснявайте да създадете нови отношения със задгранични партньори, но не инвестирайте и не подписвайте договори в периода 3-23 декември заради ретроградния Меркурий.

Здраве: Пазете се от травми. Не прекалявайте с алкохола и спиртните напитки. Месецът не позволява да се подлагате на диета, защото рискувате да си навредите непоправимо, като си създадете проблеми с храносмилателната система.

Любов: Промени и пътувания, които може да се отразят неблагоприятно на отношенията ви у дома, ако сте семейни. Ако пътувате зад граница, при това често, ще събудите съмнения в близките си, че или бягате от домашните си задължения, или разхождате по време на пътуванията и извънбрачната си връзка.

ВЕЗНИ

Работа: Не водете разговори за преместване на ново работно място, освен ако сте договорили всичко предварително и сте подписали предишния месец договора си за този. Не се впечатлявайте, ако ваши подчинени или колеги, с които работите дълги години, появят неуважение към вас заради скока ви на нова обществена позиция.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Добре е да промените ритъма си на живот и да си наложите умереност и спокойствие.

Любов: През декември семейните да внимават с промените у дома и с пътуванията в командировки, за да не създават негативна нагласа в брачната си половинка. Ако отношенията са нестабилни, тя може да реши, че тези пътувания са прикритие за изневерите ви и сте с новото си завоевание.

СКОРПИОН

Работа: От вас зависи да планирате и да не работите допълнително, защото вредите на добрата си форма, а при някои от вас дори на здравето. Може да поднесете новите си идеи и да получите подкрепа за тяхното осъществяване, а също така да договорите допълнителна работа, но не и да подписвате договори в периода 3-23 декември заради ретроградното движение на Меркурий.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Зимата е причина да не ви се излиза, но е добре да посещавате поне два пъти седмично спортната зала, за да не навредите на здравето си. Застоялият живот ви депресира.

Любов: Стабилността властва през целия месец във вашия личен живот, затова само от вас зависи дали ще допуснете проблеми в отношенията си. Семейните, дори и да са затрупани от работа, се радват на разбиране от своите половинки, които им даряват спокойствие, проявяват грижа и търпение.

СТРЕЛЕЦ

Работа: Забравете желанието си да сте полезни само защото ви хвалят роднини и приятели и да давате пари уж за спешни потребности, с които ще си изкарат празниците, а вие ще се чудите как да възстановявате загубите си. Не ви съветвам да инвестирате в глобални проекти, за да избегнете опитите на ваши партньори да спечелят на ваш гръб.

Здраве: Здравето ви е отлично. Ваша цел през този месец е да съхраните доброто си здраве и да не си навредите заради липсата на правилен хранителен режим.

Любов: Разбирането, което проявява семейството им, не е причина да забравяте домашните си задължения. Бъдете умерени в думите и действията си, не принуждавайте близките си също да ви отговарят с агресия. Във ваша полза е да приемете и тяхното мнение и желания, които със сигурност са добри за всички в дома ви.

КОЗИРОГ

Работа: Няма причина да си създавате сами неприятности, като теглите от парите си, сякаш са бездънни, от служебната и личната си банкова сметка. Възможно е да се наложи да правите не малко спешни и неочаквани разплащания. Ако имате ваш бизнес, не давайте бонуси на подчинените си за Коледните и Новогодишните празници. Вие самите може да се наложи да пътувате зад граница за празниците, но и делово.

Здраве: Пазете се от травми заради непредпазливост, ако искате здравето ви да е стабилно. За да бъдете здрави ви съветвам вечер да си почивате и да не излизате на разходки в тъмното, като е добре да не сядате зад волана след 20.00 ч.

Любов: Ако сте семейни е време да изясните личните си проблемни отношения, както и да съхраните брака си. Няма защо да стигате до раздяла заради нечии съвети или съмнения за изневяра. Единствената причина да се разведете е свързана с необратимо съсипани отношения без шанс да бъде възстановена хармонията в семейството.

ВОДОЛЕЙ

Работа: Имате възможност да обсъдите и да наложите идеите си, но без да подписвате бъдещи договори, заради ретроградното движение на Меркурий. Не се поддавайте на молбите на ваши познати и колеги да инвестирате в техен бизнес или в проекти на приятели.

Здраве: Здравето ви се стабилизира. Не се опитвайте да надскачате себе си, за да не навредите на вашето здраве. И през този месец преумората ви вреди, а и сте застрашени от травми и проблеми с кръвоносната система.

Любов: Семейните да анализират отношенията си у дома и да не прекаляват с изискванията си, защото рискуват да създадат пропаст между себе си и брачната си половинка и да съсипят необратимо отношенията си. Идват празници, заради които си гарантирате разправии, ако не успеете да ги организирате по план.

РИБИ

Работа: Забравете притесненията си, за да развиете вашия бизнес. Ако работите в нечие подчинение, договорете увеличаване на заплатата, но договор подпишете след 23 декември заради ретроградното движение на Меркурий. Забравете страховете си, че около вас има неприятели, които чакат да ви вредят, и не показвайте слабостта си.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Редувайте работата с почивка и развлечения и не си създавайте проблеми с вашите близки само защото сте отпаднали, но отказвате да отидете на лекар или да си останете у дома.

Любов: Последният месец на годината ви носи проблеми, ако сте семейни, но мислите само за пари, работа. По-добре стабилизирайте брака си, за да не съжалявате, че сте останали сами и неразбрани в края на годината, при това без да имате подкрепата на новото си завоевание и гаранция, че ще станете по-богати, пише „Флагман“.

Източник: kakata.info

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest