Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

ЗОДИИ, подходящи за една нощ или за цял живот

/
/

ОВЕН

За авантюра
Ако искате страст в краткосрочен план, Везните са вашият зодиакален знак. Щом срещнете представител на тази зодия, веднага ще почувствате взаимно сексуално привличане.

За връзка
Когато искате да градите сериозна и стабилна връзка, подходящ за вас е представител на зодия Лъв. С него ще бъдете емоционално съвместими, ще бъдете грижовни един към друг, добри приятели и добри любовници.

ТЕЛЕЦ

За авантюра
Телците са чувствителни и горещи в любовта. Ето защо, когато пред тях се изправи възможност за авантюра, искат да попаднат на човек, който да отговаря на този горещ темперамент. Подходящ би бил представител на зодия Скорпион. Желанието и силното привличане е двустранно. Със Скорпион ще имате наистина незабравими моменти.

За връзка
Девата е зодиакален знак, с който веднага ще усетите, че сте на една и съща вълна. Няма да ви доскучае с партньор представител на този зодиакален знак.

БЛИЗНАЦИ

За авантюра
Вие се нуждаете от постоянно разнообразие и разпалване на страстта, което само един Стрелец може да ви даде. Той ще ви предостави свободата, от която се нуждаете.

За връзка
От друга страна Близнаците са хора, които обичат дългите, смислени и философски разговори. Имат нужда от човек до себе си, който постоянно да ги кара да се усмихват, но и да усетят истинския смисъл на думата любов. Затова, уважаеми Близнаци, открийте вашия представител на зодия Везни.

РАК

За авантюра
Емоционалните и чувствителни Раци трябва особено да внимават с представителите на зодия Козирог. Истинска експлозия от страст. Може да усетите сигурност в тези краткосрочни взаимоотношения, затова пазете лесно ранимото си сърце.

За връзка
С представител на зодия Скорпион бихте имали чудесно партньорство в любовта. Разбирате се без думи и двата зодиакални знака се нуждаят от сигурност и могат взаимно да си я дадат.

ЛЪВ

За авантюра
С представител на зодия Водолей ще имате бурни и запомнящи се взаимоотношения. Пред вас се откриват възможности за пътувания, по време на които да дадете свобода на вашите сексуални желания.

За връзка
Идеалният партньор за вас е Стрелец. Приключенски дух, неудържима страст, темперамент и дълбоко разбиране на вашата същност.

ДЕВА

За авантюра
Много приятни моменти, прегръдки и летни забави може да ви предложи представител на зодия Риби.

За връзка
С Козирога ще усетите търсените внимание, подкрепа и разбиране. Както Девата, така и Козирогът са романтични и нежни. Връзката между двата зодиакални знака е възможност за споделяне на истинската любов.

ВЕЗНИ

За авантюра
Овенът ще пробуди във вас страстта, а вие ще го привлечете като магнит. Не се съмнявайте в сексуалните способности на представителите на тази зодия. Те винаги знаят как да задоволят партньора си.

За връзка
Ако сте зодия Везни за вас подходяща половинка за сериозна връзка би бил един Водолей. Приключенски дух, нестихваща любов и предизвикателства. Така може да бъде описан любовният ви живот.

СКОРПИОН

За авантюра
С представител на зодия Телец ще имате много горещи моменти между чаршафите.

За връзка
Рибите са подходящ партньор за Скорпионите за дългосрочни връзки. Чувства, романтика и нежност. Рибите знаят как да ви угодят и това определено ще ви допадне.

СТРЕЛЕЦ

За авантюра
Палавите Близнаци ще ви въведат в света на любовните изкушения. Въпреки многото различия, имате и много допирни точки, но те не са достатъчни за сериозна връзка.

За връзка
За сериозно обвързване потърсете някой Лъв. Във връзката ви ще има много динамика, точно каквото и двамата търсите.

КОЗИРОГ

За авантюра
Чувствителният Рак ще ви спечели още от първия миг. Ще пламне страст, неустоими желания. Сексът с Рака няма да ви омръзне бързо.

За връзка
Стабилна и надеждна връзка може да изградите с Телец. Двамата сте сериозни в любовта, което е предпоставка да бъдете верни един на друг. Очаква ви хубаво бъдеще.

ВОДОЛЕЙ

За авантюра
Неочаквани моменти и страст може да изживеете с представител на зодия Лъв. В същото време чувствените Раци привличат неудържимо вашето внимание. Но за Водолеите, които са големи флиртаджии, това е съвсем нормално.

За връзка
С представител на зодия Близнаци имате много добри причини да опитате да изградите сериозна връзка. Вашите възгледи за живота се доближават, обичате разнообразието, страстни сте в любовта.

РИБИ

За авантюра
Въздържаната Дева ще ви привлече като магнит и няма да може да й устоите. За краткосрочни флиртове Близнаците също са подходящи.

За връзка
С Рака лесно ще постигнете хармония и конфликтните моменти при вас ще са рядкост. Връзката ви ще бъде изпълнена с взаимно уважение, разбиране и романтика. Стабилна и надеждна връзка може да изградите с Телец. Двамата сте сериозни в любовта, което е предпоставка да бъдете верни един на друг. Очаква ви хубаво бъдеще.

Източник: www.jenstvena.com

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest