Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

НЕ ИЗДЪРЖА! ЕТО СТРАШНИЯ РЕЗУЛТАТ ОТ ИЗНЕВЕРИТЕ НА ДЕЯН ДОНКОВ! БЪЛГАРИЯ СЕ МОЛИ ЗА РАДИНА, БЛИЗКИТЕ В ПАНИКА! АКТРИСАТА Е

/
/

Радина Кърджилова не прилича на себе си

Близките на Радина Кърджилова са изключително притеснени за нея. Притесненията им съвсем не са безпочвени и те определено има за какво да се тревожат. Младата майка, която роди първото си дете само преди година, е плашещо слаба. Актрисата стигна критичните 45 кг и видът й е плашещ.

Докато в началото на кариерата си красавицата спазваше диети, за да е слаба, този път е свалила килограмите от бременността без гладуване.

В миналото Радина Кърджилова имаше периоди, в които похапваше само по 3 портокала на ден. И това далеч не беше от здравословни подбуди, тъй като количеството консумирани плодове тя гарнираше с кутия-две цигари дневно. Но дори и тогава любимата на Деян Донков не беше толкова плашещо слаба.

За драстичното й отслабване има сериозна причина. И както вече пояснихме, това не е поредната строга диета, на която актрисата се е подложила. Изневярата на любимия й я съсипва, пише Пик.

Първоначално Радина Кърджилова не вярвала на слуховете, че Деян Донков й изневерява. Но след като се убедила, че това е самата истина, красавицата рухнала. Тя отказва да се храни и слабее ударно от мъка.

Както вече стана ясно, любимият й е хлътнал по млада актриса. С 23-годишната Елена Петрова той играе в „Калигула“. Красавицата, която визуално много прилича на бившата му съпруга, успяла бързо да му завърти главата.

Въпреки, че обеща на Радина, че ще се промени след появата на сина им, Деян Донков е същото лошо момче.

Той вече не посяга на половинката си. Откакто тя забременя, актьорът се промени в това отношение. Но за сметка на това отново я огорчи, изневерявайки й с колежката си Елена Петрова.

Източник: bradva.bg

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest