Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

4-те зодии, които обичат толкова силно, че чак боли

/
/

Срещали ли сте се с човек, който е готов да ви подари цялото си сърце? Да руискува всичко свое и да бъде недостъпен за останалите? Ако не сте изживявали такава любов, насочете се към една от тези 4 зодии. Преориентирайте се и ще бъдете обгърнати с най-голямата любов.

Овен

Овенът е толкова нетърпелив да даде цялата си любов на някой, че често забравя, че може бързо да омръзне на половинката си. Обича да се гмурне във връзката, както го прави и в живота си. Прави всичко възможно, за да предложи всичко на половинката си. Понякога обаче, се оказва във връзка, в която само той дава всичко от себе си. Прави всичко, което е необходимо за връзката – планове за срещи, подаръци и изненади.

Близнаци

Обичат да се отдават изцяло във връзките си. Самата мисъл за такава ги кара да се вълнуват, както дете се радва на близалка. Може да се изнервят на половинката си, но привличането им винаги е толкова силно, че са готови да преглътнат всичко, само за да запазят връзката си. Готови са на всичко, за да доставят удоволствие на половинката си, дори да им струва много и финансово, и психически.

Везни

Екстремно лоялни. Гледат да избягват скандалите, дори причините за тях да ги нараняват дълбоко. Готови са да подсигурят на партньора си всичко, което пожелае. Когато са във връзка, са напълно запленени от партньора си и изразяват чувствата си, показват любовта си чрез всякакви средства. Проблемът им е, че лесно могат да бъдат наранени и трудно преживяват предателствата.

Стрелец

Винаги започват връзките си с много страст и емоции. Отдават се на близостта и първосигналните си чувства, въпреки че, осъзнават много добре колко силно страдат, когато ги наранят. Впускат се в романса и рискуват всичко. Винаги са напълно открити, което ги прави уязвими. Мотото им е: По-добре да обичаш и да загубиш, отколкото никога да не обичаш.

Източник: zodiqta.com

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest