Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Това е единственият начин, по който може да накарате мъжа да остане до вас за цял живот

/
/

Сигурни сме, че връзката ви в началото, е била вълнуваща и изпълнена с изненади. Правите планове заедно, показвате си колко много държите един на друг.

И изведнъж всичко спира! Веднъж спрат ли всички онези неочаквани и изненадващи неща, имаш чувството, че всяко чувство от преди се е изпарило. Е, истината е, че мъжете се отекчават по същия начин. След като връзката стане твърде „удобна“, твърде предвидима и всичко се превърне в рутина, те усещат как се провалят. Как връзката им се изплъзва между пръстите и не биха могли да предотвратят края. Тук идва моментът, в който е необходимо да се намеси емоционалното привличане.

Това е ситуацията, при която мъжете признават откровено мнението и чувствата си и напълно се откриват пред половинката си. След като мъжът каже, че вече не е влюбен, необходимо е и да обясни защо, какво провокира любовта му да изчезне. Когато мъжете желаят пространство, осигурете им го!

Разстоянието никога не помага на връзката, но позволява на „избягалия“ да помисли. Откажете ли на предложението, партньорът ви ще се почувства задушен, сякаш не му давате право на избор и го пришпорвате. А и ще получите време и за себе си, в което да си припомните истинската причина, заради която наистина обичате този човек.

Раздвижете връзката, за да предизвикате интерес и вълнение. Имаме предвид, точно онова емоционално привличане. Вслушайте се добре в нещата, които не му харесват и се активирайте.

Започнете да правите това, което липсва в отношенията ви, бъдете непредвидими. Така ще покажете, че действително слушате това, което той казва. Ако нещата във връзката ви не вървят, не се отчайвайте. Щом все още сте заедно, значи наистина държите един на друг. Това е вашата възможност отново да запалите огъня на страстта си, за това започнете с тези две прости стъпки.

Източник: kakata.info

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest