Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Вместо фотошоп, този немски модел реши да премахне 4-ри ребра. Причината

/
/

Със своите действия, поредната жена, която иска да достигне до съвършена красота, се превърна в обект на коментари в социалните мрежи. Тя буквално разцепи мрежата на две – едната аудитория и се възхищава и одобрява резултатите, докато другата е твърде против подобни козметични операции.

София Воллерсхайм е немски модел, който споделя, че от детството си е влюбена в Бриджит Бардо и Шер, заради техните уникално тънки талии. Когато София навършила 30 години се решава на операции, защото всички други методи да постигне такова съвършенство не работели и не довели до успех.

Нейната талия е само 46 сантиметра и това и печели над 130 000 последователи в социалната мрежа Инстаграм. Тя се превръща в онлайн звезда и въпреки че нейните кумири не са прибягвали до операции, тя не вижда нищо лошо в това да се оперира.

  Само 4 извадени резбра, уголемяване на бюста и устните и тя се чувства като най-щастливата жена с най-уникалното тяло на света.

На хората, които не им харесва визията на София, тя им отговаря в социалните мрежи, че тялото си е нейно и ще си прави каквото поиска с него. И въпреки всичко въпросите и коментарите продължават. Всички се чудят дали е помислила това огромно количество силикон как ще и се отрази след години на гръбначния стълб и че по-скоро нейното тяло е пародия на красиво женско тяло…

Коментарите ще оставим на теб. Одобряваш ли подобни разкрасителни процедури? Защо много жени прибягват към тях? Дали наистина така се постига пълно съвършенство?

Източник: gwoman.bg

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest