Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Тя се снима гола, но истинската професията и е страшна дори за някои мъже! (СНИМКИ 16+)

/
/

Казват, че момичетата с красива външност може да не се притесняват за кариерата си. Те може да са най-малкото манекенки или, ако имат малко талант и актриси. Независимо от това много красавици реализират способностите си в далеч по-трудни области.

Професията на Анастасия Нифонтова, например изобщо не е женска. Тя е известна руска състезателка по мотоциклетизъм. Настя е единственото в Русия момиче, което е в тройката на най-добрите спортистки в съвършенно различни дисциплини: мотокрос, ендуро, крос кънтри рали, супермото и шосейни на затворен кръгов маршрут гонки.

снимка 4

Настя още от малка си пада по екстремните спортове. Дълги години е в националния юношски отбор на Русия по ски и в ски отбора на Москва, тя е и кандидат майстор на този зимен спортснимка 3

Когато навършва 20 години, експериментално се включва в едно от най-големите мотоциклетни състезания в Русия. В еднодневна гонка, в която е единственото момиче, тя преодолява 360 км и без никакъв състезателен опит финишира повече от успешно.
снимка2
Сега вече Анастасия трудно може да преброи трофеите си. Тя е абсолютна световна шампионка FIM по крос кънтри рали, зае първо място сред жените в рали маратона Africa Eco Race, а преди дни спечели сребро в легендарното рали „Дакар”!

Освен спортните постижения, Анастасия може да се похвали и с две висши – тя е завършила Московския държавен лингвистичен университет и прочутия Кинематографически институт. Вече се е снимала в сериала „Гражданин началник”.

снимка 1
И като украшение към всички постижения и награди Анастасия Нифонтова е любяща и грижовна майка на две очарователни деца. Направо не е за вярване откъде черпи толкова сили и енергия тази крехка красавица…

Източник: БЛИЦ

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest