Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Краси Радков: За 8 дни изчистих всички гадости, натрупани в тялото ми! И свалих 10 кг, което ме шашна (разкри режима си ден по ден)

/
/

Краси Радков се подложил на режима главно за здраве, но отслабването му го смаяло!

Любимецът на Слави Трифонов – Краси Радков признава с усмивка, че е имало моменти, в които колегите и приятелите му са го сравнявали с образа на Шишо Бакшишо. Дори го поднасяли, че ако продължава в същия дух и дебелее скоростно, няма да има нужда от сценичния му костюм с подплънки на зевзека.

Днес, няколко месеца по-късно, Краси се чувства горд от себе си и е с още 10 килограма надолу. Това обаче не е първото му отслабване. За началото била отговорна жена му Станислава Ганчева, която един ден го завела пред огледалото и му рекла: “Погледни се! Срамота”.

Няколко седмици по-късно той тежал вече с около 10-12 килограма по-малко. Но режима, на който се подложил съвсем скоро, го изумил безкрайно. Защото идеята в случая била да се отърве от шлаките и токсините в тялото си. Направил го, а на осмия ден се претеглил и видял, че стрелката на кантара сочи близо 10 кила по-надолу.

Краси Радков признава, че това отслабване е изумително, защото влияе не само на фигурата, но и на здравето. Уточнява обаче, че не бива да се спазва режима повече от 8 дни. Нито да се повтаря скоро. Не и преди поне половин година.

Самият режим е посветен на моно диетите и се яде разделна храна всеки ден. Актьорът споделя точното меню през всеки един от дните. И отбелязва, че за някои хора това може да бъде доста трудно, защото нито си угаждаш, нито може да кажеш, че си сит. В името на доброто ти здраве и състояние обаче, си струвало да се изтърпи.

И така – през първия ден от режима се яде един килограм варени картофи, разпределени за 24 часа. Втория ден се хапва само три кофички нискомаслено кисело мляко. На третия килограм и половина зеленчуци и плодове.

Източник: www.goreshto

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest