Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Мъжът й поканил приятелите си да я изнасилят, а това което последвало е най- ужасяващото

/
/

За тези истории е необходимо да се говори, за да може да се оказва навременна помощ, за да може хората да се предпазват от подобни ситуации,пише за zajenata.bg.

Карли е усмихната жена на 25 години, която има своите амбиции и мечти като всички други жени на тази възраст. Тя има и приятел – Райън.

В нощта на 22 октомври 2016 година, след като двамата са изкарали страхотен ден на сватбата на техни приятели, решават да продължат да си купонясват вкъщи, заедно с трима други гости.

Вечерта се очаква да премине приятно, докато не тръгва в коренна различна посока, която променя света на Карли завинаги.

Райън употребява стабилно количество алкохол и започва да буйства и да се държи неадекватно. Той обижда приятелката си пред своите приятели, даже им предлага да се възползват от нея като я изнасилят. Карли е толкоз разстроена, че решава да се оттегли от всички и да си легне с надеждата, че с нейното отсъствие ще спрат и скандалите, които заформя приятеля й.

Няколко минути по-късно, Райън я последва в стаята и без да каже каквото и да било започва да я бие много брутално. Неговите приятели се опитват да се намесят, но той ги изхвърля от къщата и заключва вратата.

За щастие, тримата гости взимат най-правилното решение и звънят в полицията. Въпреки това, докато пристигне полицията, яростта на пияният мъж се усилва. Той хвърля Карли на пода и започва да я хапе навсякъде. Жената се бори и се опитва да се измъкне от хватките му, но той и нанася над 20 брутални рани и почти изтръгва езика й.

За щастие, полицията пристига точно навреме и успява да спре агресивният мъж, преди той да успее да нанесе някакви фатални рани. Те намират Карли в шок и цялата покрита с кръв, откарват я веднага в болница.

Лекарите там я приемат веднага и успяват да спасят езика й, но за да може да се храни нормално е необходимо да минат поне три седмици.

Психологическите рани са доста повече и траят много по-дълго от физическите. Карли решава да признае, че тя винаги е живяла в страх от приятеля си, въпреки че показва щастлив живот в социалните мрежи. Сега тя иска да говори, иска да сподели и да предупреди другите жени да не повтарят нейната грешка. Тя съветва да кажат на някого, колкото и неудобно да е това, не трябва да се изпитва срам.

Райън в момента е в затвора в очакване на процеса, а Карли и семейството й успяват да си вземат глътка въздух.

Благодарение на тримата гости и приятели на двойката, които се обаждат в полицията, тази жена е още жива. Тя е един от щастливците, но има и много други, при които краят е фатален и които нямат тази възможност. Надяваме се със споделянето на тази история да насърчим и други хора да говорят за отношенията си, да потърсят помощ преди да е станало твърде късно.

Нека заедно да кажем НЕ на насилието! НЕ на насилието над жените! НЕ на насилието над децата! НЕ на насилието над мъжете!

Нека споделим тази история, за да достигне до повече хора, така можем да спасим нечий живот.

 Източник: informiraise.eu
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest