Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

3-те зодии, които ще преживеят криза във връзката си този месец

/
/

Ще се окаже труден месец за няколко зодии в любовен план. Очакват ви някои проблеми, с които ще трябва да се справите, ако искате да запазите връзката си. Ето кои са те:

Овен

Връзката ви се развива добре и всичко изглежда перфектно, но понякога нещата са такива само на повърхността. Може би ваша е грешката, че не сте говорили сериозно скоро с половинката си. Добрият секс и липсата на кофликти не са единственото мерило за добра връзка и е време да научите това. В ума и сърцето на половинката ви се борят много и различни емоции. Има нужда да говори с вас, но усеща, че няма да получи разбиране. Проблемът е, че има колебания в чувствата си спрямо вас. Човекът до вас не е сигурен, че връзката ви върви нанякъде и е на път да се откаже от опитите си да движи нещата напред. Не допускайте това да се случи. Седнете и поговорете разумно, не стигайте до спорове и караници, защото на практика това ще потвърди колебанията на половинката ви. Бъдете много деликатни.

Лъв

Месецът ще започне съвсем спокойно за вас, но нещата ще се обърнат към средата на месеца. Човек от противоположния пол ще започне да изпитва симпатии към вас и няма да се притеснява да ви ги показва доста явно, дори да знае, че сте обвързани. Макар и вие да нямате интерес към този човек, вашата половинка ще усети цялото това внимание и ще се почувства много уязвим. Това ще доведе до скандал и много въпроси от негова страна към вас. Ще ви пита дали имате нещо към този човек, дали го обичате и всякакви подобни безумни въпроси. За да не се стига до такава голяма разправия, вие ясно трябва да спрете ухажването и да дадете ясно да се разбере, че нямате интерес и сте щастливи със своя човек. Поговорете и с него още в началото и го уверете, че всичко е наред.

Водолей

Месецът ще е труден за вас. Ще разберете стари истини, от които ще ви стане много неприятно и ще ви накара да се отдръпнете от човека до вас. Вие трябва да прецените дали те са важни в настоящия момент и можете ли да ги преглътнете, без да ги мислете непрекъснато след това. Вашият партньор ще ви увери, че всичко вече е в миналото и нищо не е станало, докато вие сте били заедно. Вие преценете дали да му вярвате, вие сте тези, които най-добре познавате човека до вас. Ако имате дори и малки съмнения, не ги оставяйте да ви тормозят и ако се налага, си тръгнете. Но първо преди това добре помислете каква е ситуацията наистина. Усетете я със сърцето си, то ще ви подскаже най-добре.

Източник: www.jenstvena.com

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest