Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Седмичен хороскоп на Алена за 21-27 октомври

/
/

Овен

През идните дни продължавайте да се занимавате с рутинна работа и обичайните си дела. Най-добре ще е да довършите това, което сте започнали преди време, да действате последователно и прецизно, като се отнасяте с внимание към детайлите. Ще се радвате на споделеност и постигане на разбирателство.

Телец

За вас започва много благоприятен период, свързан с партньорските ви взаимоотношения – може да ги развивате, надграждате и обогатявате. Ще се чувствате добре в тази сфера от живота си. Обърнете внимание на здравето си. Избягвайте да се въвличате в конфликти на работното място.

Близнаци

През идните дни от по-активната комуникация и засиленото внимание в партньорските ви отношения ще преминете към по-голяма задълбоченост. Може да станете потайни и да ви завладее стремеж да вниквате в същността на нещата. На работното ви място е възможно да се появят добри перспективи на развитие.

Рак

През дадения период ще се изявите в сферата на любовта, творчеството и децата. Препоръчително е да се разхождате сред природата. Грижете се добре за спокойствието си, тъй като то е от голямо значение за вас. Избягвайте конфликтите вкъщи. Добро време за творчество.

Лъв

През идната седмица е необходимо да бъдете особено внимателни в четвъртък – тогава има риск да попаднете в конфликтни ситуации. Моментът не е подходящ за вземане на важни решения. Не реагирайте импулсивно, а с ума си.

Дева

Идните 7 дни не са благоприятни за пътувания. Периодът не е подходящ още за вземане на важни решения. Уместно е да се погрижите за здравето си. Отделете време за собствените си емоционални потребности, вършете нещата, които обичате да правите.

Везни

През идната седмица ще бъде добре да избягвате рисковани действия. Не взимайте решения по въпроси, свързани с финанси и бизнес. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо. С лекота ще привличане симпатиите на околните и ще постигате разбирателство и хармонични отношения.

Скорпион

За вашия зодиакален знак започва успешен период – ще се създадат много добри възможности за развитие и надграждане, за израстване във всяка житейска сфера. Не влизайте в конфликти с хората у дома. Не позволявайте на страховете да ви спират.

Стрелец

На повърхността ще излязат скрити тайни и ще имате шанса да прецените обективно и всеобхватно ситуациите, в които попадате, ще обогатите вижданията си. Астрологичните влияния ще засегнат връзките с хората от приятелския ви кръг или от екипа, с който работите – възможно е някои от тези отношения да бъдат прекратени.

Козирог

Идната седмица е подходящо време за пътувания. Постарайте се да не попадате в конфликтни ситуации с членовете на семейството си. Необходимо е да се погрижите за здравето си. Внимавайте с прекалените амбиции, защото новите възможности носят и нови отговорности.

Водолей

Навлизате в период, през който пред вас ще се откриват благоприятни възможности, свързани с обучението ви, с пътувания в чужбина. В личния ви живот обаче е възможно да възникнат конфликти и да се появят неразбирателства. Ако попаднете в напрегната ситуация, не действайте емоционално.

Риби

Идната седмица не е подходяща да се впускате в рисковани начинания. Не се поддавайте на твърде силни емоции, тъй като е възможно те да се отразят на физическото ви състояние. Помнете, че вашето спокойствие е ваша собствена грижа и отговорност, не позволявайте на външни обстоятелства да му влияят.

Източник: petel.bg

 

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest