Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Той написа страхотен статус във Фейсбук, без да подозира, че часове по-късно ще загуби живота си

/
/

Някои хора си правят планове за следващия ден, други за цяла седмица, трети за месец, а четвърти за години напред.

В един момент обаче, осъзнаваш, че животът е непредвидим и единственото, което можем да направим е да се съобразяваме с изненадите, които ни поднася той и да се нагаждаме към ситуациите, в които изпадаме.

Днес ще ви разкажем за историята на един 31-годишен мъж, която ще ви убеди в това, че живота е непредвидим.

Матю е ветеран от войната в Ирак, но загубва живота си в края на 2015 година, докато кара мотора си и е блъснат от пиян шофьор. Историята му придобива широка популярност в интернет пространството обаче, поради друга причина. Малко преди да излезе да кара с мотора си, Матю публикува статус, в който споделя с какво ще изпрати отиващата си 2015 година.

Ветеранът от Ирак споделя, че през годината е загубил много близки хора, но е намерил и нови приятели. Семейството му намалява и поради това Матю прави равносметката, че не знае къде ще посрещне бъдещата 2016-та година, но е сигурен, че ще е на правилното място…

Източник: gwoman.bg

 

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest