Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Тя успя да отслабне с цели 158 кг, но продължава да е обект на подигравки (СНИМКИ)

/
/
Над 60 000 потребители следят с огромен интерес профила на Жаклин Адан в Инстаграм. Преди четири години русокосата американка тежала 231 килограма, но с големи усилия и лишения успяла да се раздели с цели 158 кг. Въпреки че сега младата жена тежи 73 кг., не минава и ден, в който да не става обект на подигравки, пише „Дейли мейл“.
Работата е там, че след загубата на килограмите, кожата по ръцете и краката й увиснала. Въпреки многобройните упражнения, които прави всеки ден, 30-годишната Жаклин не успяла да се справи с проблема.
Наскоро била на почивка в Мексико и там се сблъскала с неуважително отношение от страна на млада двойка. Когато се появила край басейна по бански, те започнали да й се подиграват.
Започнаха да ми се смеят, когато се съблякох. Но аз не загубих присъствие на духа – въздъхнах дълбоко, усмихнах се и влязох в басейна. За мен това беше преломният момент. Промених се. Няма да се съобразявам с онези, които ми се смеят”, категорична е Жаклин.
Въпреки това, тя смята да се подложи на операция за отстраняване на излишната кожа.
Междувременно в Инстаграм Жаклин отговори на всички свои недоброжелатели и призова всички останали, които страдат от излишно тегло, да се обичат и да не позволят на другите да ги обиждат.
„Не е важно какво говорят другите. Важно е как ще реагирате вие. Промените винаги са трудни, другите може да не харесат нещо, но не си заслужава да спирате заради това. Обичай себе си. Обичай тялото си. Продължавайте да работите върху себе си и да се усмихвате!“, пише тя.
Източник:blitz.bg
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest