Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Най-богатите представители на зодия Телец

/
/

Невеки неразделни – това са Телеца и неговите пари. Не всички, родени под този знак са милионери, но пък и почти никой не мизерува. Натрупването на пари при Телеца е само въпрос на време. Ако трябва да започне от нулата, той бавно, но сигурно, тухла по тухла ще изгражда империята си. И е изключително пестелив, докато я построи. Не може да се каже, че Телецът е стиснат. Той ще помогне на приятелите си, ако наистина са в нужда. Срещу дедените назаем пари, обаче ще поиска разписка, дори от най-близкия си човек. Сигурното си е сигурно, а за Телеца сигурността е над всичко. Затова и не му трябват съвети как да се разпорежда с парите си, той си го умее най-добре.

Ето и някои личности, които са безумно богати и са зодия Телец

Създателят на Facebook Марк Зукърбърг е роден на 14 май 1984 година зодия Телец.

Той е на 32 г., притежава близо 52 милиарда долара, изкарва по 4,4, милиона на ден. И никой не може да го блокира във Facebook. Да, това е Марк Зукърбърг.

„Марк Зукърбърг е американски компютърен учен, известен най-вече като основател на социалната мрежа Фейсбук. Какъв обаче е пътят му дотук?

Филмът, който се появи преди няколко години, посветен на него и Facebook, така и не представи много от особеностите и идеите на Зукърбърг.

Милиардерът обясни, че бил наранен от „социалната мрежа“, защото повечето факти там били „измислица“. Във филма се твърди, че Зукърбърг е създал Фейсбук, за да привлича жени, които са преживели наскоро тежки раздели.

„Създаването на код и след това на продукт, както и създаването на компания вероятно не е достатъчно величествено дело, за да се създаде филм върху него. Затова те си доукрасиха сюжета с интересни за тях детайли, които не отговарят на истината, и това ме нарани“, разкри още Марк.

Отделно не едно и две издания са направили класации с неговите малки и не чак толкова малки странности, за които милиардерът предпочита да не говори.

Пътят му до голямата слава и внимание може би се подчинява на любимия му цитат от Вергилий „Съдбата помага на смелите“.

Заради факта, че Зукърбърг е един от най-младите милиардери в света, се оказва, че реално е спечелил повече пари от всеки друг човек на планетата. Изчисления на CNBC сочат, че за всеки ден от живота си той е печелил по 4,4 млн. долара.

Любимата мисъл на Зукърбърг е на Айнщайн, който казва: „Правѝ нещата толкова просто, колкото е възможно, но не по-просто“

Създателят на сагата Star Wars, както и на Indiana Jones  Джордж Лукас също е роден на 14 май 1984 година зодия Телец.

Той е най-богатата знаменитост в САЩ. Списание „Форбс” публикува годишната си класация на десетте най-заможни известни личности. Сред тях са режисьори, музиканти и спортисти, a актьори изненадващо отсъстват.

Изданието изчислява, че Лукас е натрупал над 4,6 милиарда долара, основната част от които идва от продажбата на компанията му “Лукасфилм” през 2012 година за 4,05 милиарда на “Дисни”. Лукас има и ранчо „Скайуокър” в Калифорния с площ над 24 квадратни километра, за което се твърди, че е платил над 100 милиона долара още през 1978 г., след като “Междузвездни войни” става хит и му носи огромни приходи.

Любимата мисъл на Джордж Лукас “Желание! Това е единствената тайна за успешна кариера. Не образование. Не и вроден талант.”

Следва продължение…

 

 

 

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest