Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Видиш ли тези 5 неща в мъжа до теб бягай от него като дявол от тамян

/
/

Първите срещи са като интервю за работа. Опитваш се да научиш колкото се може повече за човека срещу теб, за да разбереш дали имаш бъдеще с него.
Ако може да слушаш и да обръщаш внимание на важните детайли, нямаш нужда от проучващи въпроси.
Просто наблюдавай за какво най-много говори. Ако тези теми са му любими, по-добре ще ти е без него.
1. Неговата бивша приятелка
Бившите връзки при всеки случай са подвеждащи. Ако на срещата той не спира да анализира живота си, това е алармиращ сигнал. Като че ли сякаш е закотвен в предишната си връзка. Сигурна ли си, че искаш да го слушаш как се оплаква за бившата си и да се превръщащ в рамо, на което да плаче.
2. Материалните жени
“Единствената цел на всички жени е да съблазнят богат мъж и да ползват кредитната му карта!” Ако той не престава да повтаря това, не е за теб. Това може да издава, че е алчен, а също така ще е необходимо постоянно да се доказваш, че не те вълнува само материалното.
3. Майка му
Да обичаш майка си е прекрасно, но е необходимо да има граници в демонстрирането, особено по време на първа среща. Имай едно наум, ако той говори за майка си прекалено много. Най-вероятно ще ти е трудно да изградиш връзка, в която тя да не се намесва. Помисли си дали искаш да имаш отношения с човек, за когото думата на майка му е на първо място.
4. Мускулите му
Той опитва ли се прекалено много да демонстрира, че е физически силен пред теб? Разказва ли ти истории как е ступал някой? Това не значи, че ще бъде агресивен с теб, но поведението му все пак може да причини определени проблеми.
5. Физическата красота
Мъж, който не спира да ти говори за идеала си за красива жена, какви трябва да са формите й, как трябва да се облича… не е за теб. По-добре не започвай връзка с такъв тип, тъй като се опитва да те промени, за да отговаряш на представата му.

Източник:kakata.info

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest