Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Тези зодии са най-горди! Не скланят глава пред никого…

/
/

Представяме ви най-гордите зодии и техните най-интересни черти от характера.

Лъвовете се обиждат много лесно, ако се изкаже забележка за не добре свършена от тях работа – до такава степен, че подобен коментар биха го отнесли към безспорно най-лошото отношение, което са срещали. Обикновено техните идеи, начинания и работа трябва да бъдат приемани силно радушно и с висока оценка от околните.

Те държат и техните близки, роднини, деца да бъдат високо оценявани и поласкавани като най-успелите и най- добрите. Жените Лъв са изключително докачливи относно мнение на околните за техния външен вид. Те не могат да си представят, че може да има друга жена, която да ги засенчва с красота и умения. Същото важи и мъжете от тази зодия. Лъвовете не обичат да ги конкурират в нито един аспект от живота и изглеждат неимоверно суетни и взискателни.

Овенът е също много горделива зодия.

Овните не обичат да падат по гръб, да губят, да се разбере, че не са прави. Ако бъдат уличени в лъжа или липса на качества, се опитват всячески да намерят някакво оправдание за това, което да не се отнася до тях лично. Прехвърлят отговорността за грешките си на другите. При тях е трудно да се изкопчи „извинявай”, „съжалявам”, дори и по всичко да им личи, че съзнават какво са направили.

Скорпионът

може да прояви също голяма гордост, когато забележи, че честта му е накърнена или подиграна. Той може да приема леки критики, за което му помага все пак аналитичният ум и развита висока интелигентност, но търпението му си има тънък и лесно преодолим предел. Когато забележи, че е мамен и шантажиран, тогава толерантността му мигом изчезва и се заменя от готовност за отмъщение и саморазправа. Тогава може да обиди противника си с подценяване на неговия труд, личностно значение и др. Така той изглежда високомерен, саркастичен и жлъчен, но това е само отклик на провокация, която не е била премерена и която по същество не е била напълно основателна. Скорпионът може да брани на всяка цена семейната си чест и име, както и да прояви честолюбие по отношение на народностната си принадлежност. Той, както и

Ракът, най-често биха се обидили при лошо отношение към тях, което се базира на етническа принадлежност. Раците биха се обидили много по-силно, ако се накърни доброто име на тяхното семейство. И двата водни знака трудно приемат ниската оценка, която техните близки биха изразили за всеотдайността и посветеността им към дома и семейството.

Източник: www.iwoman.bg

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest