Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

МНОГО ВАЖНО! ВЕДНАГА СИ НАПРАВЕТЕ ТОЗИ БЕЗОТКАЗЕН ТЕСТ НА ЕЗИКА! АКО ВИДИТЕ ТОВА – БЯГАЙТЕ ПРИ ЛЕКАР!

/
/

Всеки от нас се интересува от собственото си здраве и иска да знае състоянието му. Лекарите препоръчват поне веднъж годишно да се посещават техните кабинети, но често сме нехайни и не се грижим достатъчно за себе си…

Сега има един метод, с който в домашни условия можете да разберете за такива индикации относно вашето здраве, за много кратко време. Всичко, което ви трябва е една супена лъжица, найлонова торбичка и да отделите 1 минута от времето си. Този тест може да покаже, ако нещо не е наред с червата, метаболизма, хормоните, дихателната система и бъбреците. Какво трябва да направите? Вземете метална лъжица и я прекарайте по езика, от вътрешната част, на вън. Уверете се, че имате достатъчно слюнка. След това поставете лъжицата в пластмасовата торбичка за 1 минута. След 1 минута извадете лъжицата и проверете остатъците от слюнката и секретите. Ако те не са променили цвета си, това означава, че вашите органи са в добро състояние. Ако мириса е на слюнка сте готови с теста и няма от какво да се притеснявате. Ако, обаче, има някакъв характерен мирис продължите да четете по-долу, за да се определи какво не е наред. Ако усетите неприятна миризма и различен нюанс, поставете лъжицата на светлина и продължете с диагностиката:

– Оранжев нюанс може да означава някакъв проблем с бъбреците и пикочните пътища.
– Виолетовият нюанс е свързан с повишения холестерол, бронхит или лоша циркулация.

– Белият цвят може да означава респираторна инфекция.

– Бледо – жълтеникав оттенък може да означава нарушаване на щитовидната жлеза. Неприятният аромат, който има лъжицата е знак за дъх с неприятна миризма. Това означава, че трябва да обърнете внимание на устната си хигиена, редовното миене на зъбите и гаргара със специфични средства, но може да означава и нещо по-сериозно, например:

– Миризмата на амоняк може да бъде признак за намалена функция на бъбреците. – Сладък аромат – може да бъде знак, че имате проблеми с кръвната захар или диабет.

– Неопределен аромат – може да показва респираторни или жлъчни проблеми.

Във всеки случай, този метод не може със сигурност да ви каже от какво сте болни, или дали сте на сто процента здрави, но може да бъде добра индикация, за да посетите вашия семеен лекар и си помогнете при диагностицирането на евентуален здравословен проблем. Конвенционалната медицина не винаги успява да постигне оптимални резултати, затова не трябва да изключваме и алтернативната, особено като помощ при решаване на някои проблеми със здравето пише zajenata.bg. Методът, който е описан по-горе е много лесен, няма да ви струва нищо, но все още не може да бъде заместител на класическия медицински преглед от медицински специалист, така че във всеки случай се консултирайте с вашия лекар!

Източник: kakata.info

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest