Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

В ПЪРВИЯ РАБОТЕН ДЕН ОТ НОВАТА СЕДМИЦА ПЛАНЕТИТЕ СА В КРИТИЧНА КОНФИГУРАЦИЯ! АЛЕНА ПРЕДУПРЕЖДАВА ВСИЧКИ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ

/
/

Вижте какво вещаят планетите за първия работен ден от седмицата според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен
Отношенията ви с близките ви хора са хармонични. Не взимайте прибързани решения за инвестиции. Тези, които имат творчески професии, ще жънат успехи. Бизнесмените ще се сблъскат с проблеми.

Телец
Всичко замислено в личен план ще се реализира, ако се освободите от недоволството, нервността и се предпазите от повтаряне на предишни грешки. Не рискувайте. Отложете деловите срещи и разговори. Завършете започнатите задачи на работното си място до края на деня и обмислете нови планове.

Близнаци
Искате да поднесете нови идеи в професионално отношение, чрез които ще откриете ново поприще за изява. Не е изключено вашата общителност, довела до случайно запознанство, да окаже влияние на бъдещото ви финансово състояние. Колкото и да се стремите към успех и признание, трудно ще го постигнете.

Рак
В този ден е по-добре да не пътувате. Пазете се от измами. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели. Не е изключена конфликтна ситуация на работното място, която може да има непредсказуеми последствия.

Лъв
Общувайте с интересни хора, които ще обогатят познанията ви в различна професионална сфера. Подновете стари и полезни познанства. Те ще помогнат да си гарантирате очакваните финансови постъпления. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора.

Дева
На работното място сте във вашата върхова форма. Заемете се със служебните си задължения и не търсете само приятните. Не се заяждайте с никого и не създавайте конфликти, защото вашите колеги може да ви навредят. Погледнете на живота с оптимистично настроение, за да се справите с трудностите, появили се на пътя ви.

Везни
Можете да постигнете целите си на работното си място, ако приемете помощ от колегите си и не сте претенциозни в исканията си. Въпреки желанието ви да творите ви се иска и да почивате. За съжаление днес това не е възможно. Не се впускайте в начинания. Успехът е с вас, ако завършите започнатото.

Скорпион
Пазете се от сплетни и клюки на работното място. Обстановката не е особено благоприятна, но имате покровителството на ръководството. Не отказвайте полезни съвети, не бъдете агресивни и изпълнени с недобронамереност. Мислете продължително преди да предприемете важни действия. Не взимайте важни решения.

Стрелец
Не се радвайте примързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Очаквайте странни обрати. Предстои ви ден, пълен с неочакваности, в който ще се сблъскате с поредните сериозни проблеми. Избагвайте конфликтите, за да не се окаже, че сте в противоречие с всички.

Козирог
При неочаквани срещи с непознати не бързайте да се сближавате, защото не сте в състояние да ги прецените реално. Податливи сте на влияние отстрани и на бързо съгласие с чуждото мнение. Доверчивостта ви не е във ваша полза. Останете си у дома. Подхождайте разумно към възникващите проблеми.

Водолей
Запознанства ще ви помогнат да откриете нови възможности за печалба. Подхождайте предпазливо към предложенията, за да не се окажете излъгани. Отложете деловите разговори, свързани с пряката ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви. Ще ви изненадат трудности, свързани със семейните ви задължения.

Риби
На работното място отхвърлете задачите си до обед, за да имате време за пътуване, което ще ви създаде много положителни емоции. До обед не осъществявайте нови познанства. Няма да са успешни. Внимавайте в отношенията с вашите колеги. Ситуацията може да се изостри до крайност.

Източник: kakata.info

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest