Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Африкански хороскоп, за който едва ли сте чували.Толкова точен, че плаши даже. Вижте каква зодия сте според него?

/
/

Африканският цивилизация е първата, която в историята се интересувала за звездите, което прави африканския хороскоп най- старият и най-вероятно най-точният.

Намерете коя зодия сте и се убедете сами колко е точен.

 

Баща (4 януари – 3 февруари)

Щастлив ден: четвъртък

Успешни месеци: януари и май

Елемент: въздух

Дърво: баобаб

Цвят: зелен

Знакът Баща е свързан със Слънцето и светлината. Членовете на този знак са стабилни и честни хора, които живеят в реалността. Много са внимателни и да се наслаждават на голямо доверие от другите и затова често се обръщат за съвет към тях

Имат чувство за добри бизнес отношения, но същевременно често забравят човечеството. Щастливи са, но повече разчитат на тяхната издръжливост, отколкото на късмета. Работят много усилено.Вярват в себе си и в своите решения.

Любов: Родените в този знак искат стабилна връзка, която постепенно нараства и се задълбочава. Искат всичко да направят заедно със своя партньор – от съвместен живот до съвместни пътувания.

Членовете на тази зодия са най-често в основата на връзката. Помагат и подкрепят партньора. Имам много приятели и всички еднакво ценят.

Работа: Имате нужда от висок социален и професионален статус. Винаги получавате това, което искате.Трябва повече да се изразявате, да водяте проекти или отбори. Важното е, че хората лесно разпознават вашите способности и качества.

Здраве: Хората, родени в този знак трябва да практикуват спорт, за да се отървете от стреса. Най им съответстват спортове като тенис и плуване. Полезни са и упражненията, които включват дълбоко дишане, като йога и пилатес.

 

Майка (4 февруари – 5 март)

Щастлив ден: сряда

Успешни месеца: февруари и юни

Елемент: въздух

Дърво: кокосови

Цвят: сиво и синьо

Знакът Майка е свързана с Луната, с илюзията на нощта, което позволява на неговите членове да проучи подсъзнание. Те са личности, които успокояват с красив, но едновременно и силен вид.

Много са забавни и всички се възхищават на тяхната човечност и способността да слушат. Но тези хора най-често не са разбрани от другите.

Членовете на тази зодия предпочитат да слушат другите, отколкото да говорят за себе си.

Любов: В любовта често изневеряват. Те са духовни и индивидуални личности, които търсят половинката си по по- необичайни начини. Искат мръснишки разговори, еротични срещи и всичко, което може да направи връзката по-интересно.

Не се интересуват да бъдат само с един човек, но има възможност да намерят подходящият и да останат при него, докато той им дава пространство и не ги задушава във връзката.

Работа: Постоянно са заети и затова понякога трябва да помислят за нещата, които ги заобикалят. Необходимо им е свободно време, за да може по-добре да функционират.

Може да променят работата си няколко пъти. Възможно е дори да се ориентират към друга кариера.Заобиколени са с хора, които винаги дават добронамерени съвети.

Здраве: Родените в този знак трябва да се хранят здравословна и лека храна и да се противопоставят на изкушението на сладките. Необходимо е да бъдат внимателни за костите и белите си дробове.

Въпреки че не са големи почитатели на спорта, добре е понякога да излязат на чист въздух.

 

Семейство (6 март – 4 април)

Щастлив ден: вторник

Успешни месеца: март и юли

Елемент: земя

Дърво: палма

Цвят: рубинено-червен

Знакът Семейството е свързан със символа на кръг с точка в средата, което означава общност и солидарност между хората, които са кръвно свързани, или просто, означава близки приятели.

Родените в тази зодия са топли и внимателни хора, които понякога забравят себе си, защото са повече загрижени как да помогнат на другите. Често са част от благотворителни и хуманитарни акции, което помага на членовете на този знак да избягат от ежедневието.

Любов: Приятелите, семейството и децата са най-важни за родените в този знак. За да бъдат щастливи, трябва да са заобиколени от тези, които обичат. Партньорът трябва да приеме техния начин на живот.

Знаят как да демонстрират своя чар и да заблудят някого, но често успяват, когато не се опитват да го направят. Тези хора никога не са скучни, защото за тях постоянно има нещо ново да се разкрива.

Работа: Най-подходящо е да работят в областта на образованието. Искате да споделят знанията си с другите. Чувствителни са и знаят да слушат другите. Това, което чуят от другите, знаят да преобразят в някакъв вид изкуство. Богатството от емоции помага да развият своя потенциал за творчество.

Здраве: Правете йога, тай чи и бойни изкуства. Трябва да се отпуснат и да се грижат за себе си с масажи с етерични масла или да прекарват повече време в мълчание.

 

Син (5 април – 4 май)

Щастлив ден: събота

Успешни месеци: април и август

Елемент: земя

Дърво: акация

Цвят: зелен

Знакът Син е свързан с вертикална стрелка, което означава искането на собствения път. Родените под знака Син са хора, на които другите могат винаги разчитат

Те са верни и изпълняват обещанията си. Организирани и енергични са, изцяло посветени на нещата, понякога за сметка на собственото си здраве. Трябва повече да са заобиколени от мъдри и спокойни хора и да слушат съветите им.

Хората обичат и искат да бъдат в тяхната компания, но родените в този знак трябва да се научат как да кажат „не“ на другите, за да не се чувстват изтощени, без конкретна причина.

Любов: Членовете на този знак търсят истинската любов. Искат силни, страстни връзки и партньор, който ще чувстват, че е любовта на живота им. Но понякога точно тези изисквания могат да бъдат причина за раздяла.

Хората често мислят, че родените в този знак са придирчиви. Те привличат партньора с чувството им за всеотдайност и фантазия. Либерални и за любовта са готови да направят всичко. Едно от най-важните неща за тях са връзките.

Работа: Постоянно търсят предизвикателства. Обичат песента, музиката и хубавата дума. Често сменят работните места и не се чувстват добре по отношение на техните началници. Най-щастливи са, когато се обединят с колега, за да работят заедно по проект.

Здраве: Обичат всякакъв вид спорт: колоездене, туризъм, алпинизъм, дори и активни пътувания.Въпреки че са доста активни, не трябва да пренебрегват необходимия сън. Поне веднъж в годината трябва да се възползват от почивката, така че да не правят абсолютно нищо.

 

Дъщеря (5 май – 4 юни)

Щастлив ден: неделя

Успешни месеца: май и септември

Елемент: огън

Дърво: гуава

Цвят: кафяв

Знакът Дъщеря се свързва със символа на звездата с пет спици. Те са щедри и оптимисти, но винаги се грижат за ненужни неща. Това не води до никъде и понякога унищожава живота им

Необходимо е да виждат светлата страна на нещата и да се научат да се доверяват на другите. Най-голямото им предимство е техният ярък, весел дух. Околната радост и угриженият инстинкт защитават и им осигуряват много добри приятели.

Любов: Искат силна страст и любовни изявления. Това за тях е всичко или нищо; един момент си тръгват, а вече следващия момент се връщат в обятията на партньора. Имат идеал за това каква трябва да бъде любовта и така рушат много сърца, въпреки че по природа не са такива.

Неустоими се, защото винаги чуват собственото си сърце. Необходима им е силна страст, нови големи забавления и мотивация, за да запазят връзката с партньора роден в този знак.

Работа: На работа, приятели са тези, които дават идеи и помагат на родените в този знак.Иновативни и ентусиазирани настроени, но им липсва издръжливост. Най-добре се справят в графика, комуникациите и връзките с обществеността. Техният талант се проявява, когато работят под натиск.

Здраве: Най съответстват на отборните спортове. Трябва да внимават за разтягане на мускулите и кръвообращението. Рибата и морските храни са добри за кожата и нервите им.

 

Чичо (5 юни – 4 юли)

Щастлив ден: понеделник

Успешни месеца: юни и октомври

Елемент: вода

Дърво: тропически кактус

Цвят: жълт

Знакът Чичо се свързва със символа на квадрата, който в центъра има камък и сочи нагоре. Този знак символизира силата и авторитета, които работят най-добре.

За съжаление, убеждаването на родените в този знак не е ярка страна. Техният авторитет понякога е толкова голям, че другите за тях мислят, че са напрегнати. Техните най-добри характеристики са, че имат чувство за хумор и често знаят да се шегуват на собствена сметка.

Членовете на този знак са родени лидери. Необходимо е да бъдат толерантни и да осъзнаят, че другите не мислят и не действат също като тях.

Любов: В любовта са постоянни възходи и падения. Знаят да бъдат некомпромисни и затова трудно си намират подходящия партньор. Но когато решат да започнат връзка, това обикновено е дълъг период от време.

Постоянно са заобиколени от хора, които им се възхищават. Най-важното е да не се опитват да променят партньора си, а да го приемат такъв, какъвто е.

Работа: Когато става дума за работните задължения, членовете на този знак се чувстват отговорни за всички и за всичко, което се случва, затова и често се карат с колеги.

Трябва да се научат да бъдат посебични и  да придобият независимост. Енергията им трябва да се насочи към лични предизвикателства и кариерата им, вместо да се опитват да впечатлят другите.

Здраве: Енергията е нещо, което никога не им липсва на родените в този знак. Затова трябва да се занимават със спортове, които ще им помогнат да харчат излишната енергия, като бягането, карането на колело, сърфиране и тенис.

 

Вещица (5 юли – 4 август)

Щастлив ден: вторник

Успешни месеци: юли и ноември

Елемент: огън

Дърво: африкански кедър

Цвят: оранжево

Знакът Вещицата не означава нищо страшно, нито опасно. Този знак всъщност се свързва с равностранен триъгълник, който символизира авторитета и възхищението. Членовете на този знак са бодри и точни личности.

Добре се познават, знаят собствената си сила и граници. Щедри са, но и нетърпеливи. Не прекарват времето оплаквайки се за миналото. Имат много силна интуиция.

Нещата предвиждат, преди да се случат и много лесно могат да четат мислите на други хора.

Любов: Искате да привличат чуждото внимание и го правят съвсем естествено, без много усилия.Често сменят приятелите си. С партньора развиват силна и интензивна връзка, базирана на необичайно партньорство и физическа интимност.

Склонни са към любов от пръв поглед. Често знаят да напуснат партньора заради някой друг.

Работа: Амбициозни и интуитивни, родените в тази зодия успешно се справят във всяка работа.Щастливи са, когато работят в по-малки компании, проекти, които ги мотивират. Стремят се към разбирателство с ръководителя и следователно по-подходяща индивидуална работа.

Здраве: Въпреки че представителите на този знак са прости и красиви, все пак трябва да се упражняват, за да останат във форма, дори и това да е обикновен туризъм. От спортовете най- много им приляга  плуването.

 

Лъв (5 август – 3 септември)

Щастлив ден: сряда

Успешни месеци: август и декември

Елемент: земя

Дърво: кола

Цвят: черен

Знакът Лъв като името му се свързва с млад, енергичен лъв, означава щастлив човек, който обича живота. Всички останали знаци искат да имат своя положителен начин на мислене и способността да забравят това, което ги е наранил.

Родените в тази зодия са живи, нестабилни, мечтаят с отворени очи и не винаги другите могат да им угодят. Имат присъщо шесто чувство и силно развит инстинкт.

Не искат рутина и често сменят работното място, вкъщи или партньора. Изпълняват всяка задача, но след като постигнат нещо.

Любов: Техният любовен живот е изпълнен с промени. Внезапни далечни пътувания, заявки за истинска любов и ожесточени спорове са част от техните връзки. Но въпреки това, представителите на този знак гледат обективно на връзката им с партньора.

При тях, когато е любовта на въпрос, техният разум побеждава сърцето и така успешно надхвърлят всички обрати.

Работа: Тези хора бързо се уморяват от работата. Често сменят работното си място. Трябва повече да вярват на собствената си интуиция. Родените в този знак не се страхуват да поемат рискове. Най-подходяща професия, която ще стимулира тяхната креативност.

Здраве: Искате всякакъв вид физическа активност, дори и просто спорт на плажа. Но често не правят упражненията правилно. Необходимо е да знаят как да получат най-доброто от всяко упражнение.

 

Антилопа (4 септември – 3 октомври)

Щастлив ден: четвъртък

Успешни месеци: септември и януари

Елемент: въздух

Дърво: савана-храст

Цвят: бледо розово

Знакът антилопа се свързва с изключителна смес от стабилност и дисбаланс. Това е двоен знак с две отделни страни; страх и надежда, тръгване и връщане. Антилопите се намират в два различни свята.

Родените в този знак са страстни, обичани от всички други, имат точни изисквания и вземат твърди решения.

Всичко, което ще пожелаят, искат веднага. Трябва да се научите как да мислите по-спокойно и да приемате другите.

Любов: Повече искат да имат няколко наистина близки приятели, отколкото много познати. Същото важи и за техните партньори. Искате силни и интензивни връзки. Необходимо е много време, за да намери човекът, за който мечтаят, който ще ви разбере приеме и ще ви даде необходимата свобода.

Партньорът трябва да уважава тяхната загадъчна страна. Приятелите, родителите и семейството им са много важни, защото напомнят на техния произход.

Работа: Често се случва да работят под натиск и да бъдат ограничени в експлоатация. Творческата работа или хоби го подмладява тяхното ежедневие. Най-добре се справят с финансите и работата на фондовия пазар.

Здраве: Членовете на този знак страдат последователно от тежка умора и твърде много енергия.Необходимо е повече да спят и да имат подходяща закуска, за да бъдат постоянно снабдени с енергия и да нямат променливо настроение.

 

Мъдрец (4 октомври – 3 ноември)

Щастлив ден: петък

Успешни месеци: октомври и февруари

Елемент: вода

Дърво: лиственица

Цвят: бял

Знакът Мъдрец символизира слона и показва мъдростта на предците в Африка. Те са топли и внимателни хора. Емоционални са, но все пак мислят, преди да действат.

Родените в този знак са перфектната картина на сложността и дволичноста. Един ден са идеални поети, а на другия ден – манипулативни гении. Тяхното настроение се променя, както се променя времето.

Себе си най-доброто си се разбират. Най-голямото им предимство е, че лесно се приспособяват. Те инстинктивно знаят дали другите имат положително въздействие върху тях.

Любов: Те са щастливи само когато са влюбени. Така се чувстват ценени. Въпреки че са заети с различни неща, не трябва да забравят, че все пак някой ги чака у дома. Понякога не са верни дори на себе си. Нежни и романтични и обичат пътуванията.

Работа: Тези личности имат креативност, въображение, интуиция,живописни умения, които са необходими, за да изразят своята красота. В това е тяхната сила, освен ако не си намерят работа, която да стимулира тяхната креативност по друг начин, както е работата с деца.

Здраве: Имат неограничена енергия и затова винаги вървят нагоре. Това е добре за тяхното здраве, но трябва повече да слушат собствения си организъм. Необходимо е повече да спят.

 

Леля (4 ноември – 3 декември)

Щастлив ден: събота

Успешни месеца: ноември и март

Елемент: огън

Дърво: евкалипт

Цвят: бежов

Знакът Леля е свързан с дървена клечка, което означава естествения авторитет в Африка. Родените в тази зодия са щедри, простодушни и всеотдайни. Разгъната положителна, успокояваща енергия и така привличат другите.

Щастливи и интуитивни, тези хора непрекъснато се подобряват както материално, така и духовно.Виждат доброто у другите и затова лесно се свързват с тях. Не трябва да бъдат толкова наивни.Радват се на живота, знаят какво е добро за тях

Любов: Често самите се чудят какво желаят, стабилна любов или страстни искри? Не е в състояние да решят, често балансира между двата варианта, но само ако са сигурни, че няма никого да наранят, защото представителите на тази зодия са отговорни хора.

Необходим им е секс и много любов и внимание, за да бъдат напълно щастливи.

Работа: Не са сигурни каква работа търсят и постоянно търсят. Тяхната възможност за бързо и лесно адаптиране помага да се адаптира към всяка непредвидена ситуация. Само така могат да се развиват.

Здраве: Членовете на този знак имат отлично здраве. Трябва често да извършват спортни дейности. Най- много им съответстват сезонни спортове на открито.

 

Изобилие (4 декември – 3 януари)

Щастлив ден: вторник

Успешни месеци: декември и април

Елемент: вода

Дърво: гинко билоба

Цвят: златист

Знакът Изобилие се свързва с водопадът, който означава голяма възможност, богатство и изобилие във всеки сегмент от живота. Родените в тази зодия са щастливи и лесно преминават през живота, но не мислят за другите.

Обичан от други, но трябва да заслужат любовта им.

Трябва да избират с кого ще се социализират. Повече трябва да вярват на собствената си интуиция.

Любов: Не могат да решат какво точно търсят в любовта. Ако се решят за един партньор, то той трябва да бъде в съответствие с техните условия. Не трябва да лежи в рутината или да бъдат по някакъв начин ограничени.

Искате лукс и неочаквани изненади. Партньорът ще трябва да се бори, за да ги задържи.

Работа: В работата винаги могат да разчитат на късмета си. Трябва да подобрят собствените си умения и да придобият по-голям опит. Не трябва да смесват любовта и работата.

Всичко, което трябва да направят е да си вършат работата, а не да правят другите щастливи.

Здраве: Необходими са по-чести почивки, за да могат да продължат работата си. Най-добре се справят в индивидуалните спортове, които помагат да се съсредоточат, като голф или конна езда.Трябва повече да се грижат за себе си.

Източник: kakata.info

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest