Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Той приема връзката сериозно. Ето защо…

/
/

Какво е абсолютното доказателство, че той е луд по нас? Ако ни обсипва с цветя? Щом покаже ревност при погледа ни към друг мъж? Или ако остава у нас всяка вечер в продължение на седмица? Всъщност нито едно от изброените. Ако искаме да сме сигурни, че не се заблуждаваме като си представяме съвместното си бъдеще с този мъж, по-добре да обърнем внимание на малките неща, които прави за нас, а не на големите демонстративни романтични жестове.

Ето кои са десет от сигурните знаци, че мъжът гледа на връзката ни сериозно.

Мил е с приятелите ни В момента, в който се е запознал с приятелите ни, се е постарал да им запомни веднага имената. Сега, след като вече имаме връзка от известно време, мъжът се счита за член на компанията. Може да говори с приятелките ни за всичко – от проблемите с мъжете, до болките в корема, и се старае да казва правилните неща. Също така насърчава необвързаните ни приятели да танцуват с нас двамата, за да се насладят на вечерта без да се чувстват излишни.

Не, това поведение не е просто втората му природа – всеки мъж, който се старае да спечели приятелите на жената до себе си, иска да я направи щастлива и да бъде с нея винаги, когато може. Точен е за срещите ни Когато е казал, че ще дойде в 20:00, никога не закъснява повече от няколко минути. В редките случаи, щом нещо го е задържало, мъжът си прави труда да ни се обади, за да не се налага излишно да бързаме да се приготвим. Този тип точност може да изглежда като нещо незначително – но говори много за уважението му към нас.

Показва, че го е грижа и че иска да покаже, че на него може да се разчита. Попива всяка наша дума Друг знак, че мъжът взима връзката насериозно е, че например по средата на разговора ни в кафенето не си играе с вилицата и не се оглежда какво си говорят хората на другата маса. Очите му винаги са върху лицето ни, защото той попива всяка дума, която казваме. Не се опитва да доминира в разговора като ни прекъсва, довършва изреченията ни или отклонява темата.

Той наистина слуша! Това става ясно по искрения му смях, щом му кажем нещо забавно, или по това, че ни казва мнението си по дадената тема или споделя свои подобни истории. Приятелите му знаят всичко за нас И при това не само обичайните неща като колко е голям бюстът ни или колко хубаво е тялото ни. Приятелите му знаят каква кола караме, какво работим, дали обичаме японска храна или не можем да пием червено вино, защото се обриваме. Едва ли са питали за тези детайли – просто този мъж не може да спре да говори за нас!

Използва думичката с „в” „Вярност”. Точно когато започваме да се притесняваме, че може да сме оставили впечатление у мъжа, че просто излизаме заедно без обвързване, той казва „Искам да си изясним накъде отиват нещата – искам да имаме истинска връзка, а това значи да сме верни един на друг. И ти ли го чувстваш така?”. С невероятно облекчение казваме „да” и се наслаждаваме на страстната целувка след това. Вече е официално – той смята, че сме сериозна двойка.

Източник: zdrava.bg Интересува се от нашите интереси Ако един мъж наистина иска сериозна връзка с една жена, той се опитва да научи всичко за нея – да разбере всичко, което тя обича или не обича. Ако хобито ни е да събираме ретро мебели, той ще бъде така добър да се преструва на заинтересован, когато цял следобед го разкарваме по магазините – макар че той би предпочел да си е вкъщи и да работи по колата си. Това не трябва да не притеснява – той не губи индивидуалността си, просто се опитва да се сближи с нас във всеки аспект от живота ни – а споделянето на интересите ни е явен начин, че иска да се обвърже. Дава ни ключ от апартамента си.

Този жест не само крещи „Имам ти доверие.”, но и показва, че мъжът е сигурен, че ще сме заедно дълго време. Мъжете обикновено подхождат много предпазливо към домашното си владение. Понякога се въздържат да не водят момичета в дома си само защото не искат да критикуват вкуса им за обзавеждане или домашните им навици. Затова, ако ни даде ключ, това е нещо като интимна церемония – сега, когато връзката ни е преминала на нов етап, той се отпуска и ни казва „Каквото е мое, е и твое”. Обажда се и без причина „Здравей, какво правиш?”или „Реших да ти звънна и да ти кажа, че направих резервация, както се разбрахме за 20:00 часа довечера…” са коментарите, които оправдават обаждането, но истината е, че просто му липсваме и иска да ни чуе.

Докато говорим, той игнорира всичко друго около себе си и ни казва, че няма търпение да се видим. Ако ни се обажда на работа, ние сме заети и нямаме време да говорим, но ни казва, че няма да ни задържа много, а просто иска да чуе гласа ни, можем да му дадем няколко допълнителни червени точки. След секс мъжът иска да се гушкаме и да си говорим. Няма обръщане на една страна веднага след секс, няма захъркване няколко минути по-късно – това е една от положителните страни на сериозната връзка. Вместо това приятната възбуденост след секса е заредена с емоции, докосвания и интимни разговори.

Мъжът иска да знае дали ни е било приятно и иска да ни каже, че го побъркваме от възбуда. Вероятно вече дори иска да се любим отново. Или, ако е твърде уморен, ще ни прегърне, ще ни погали по лицето и ще целуне врата ни, докато водим интимен разговор. Търси мнението ни за почти всяко свое решение – от това коя риза да облече на интервюто за работа до това каква кола да си купи, той иска да чуе мнението ни. Това отново доказва, че мъжът ни уважава и цени идеите ни и вярва, че имаме не само добра преценка, но и уменията и способностите да му помогнем да подобри живота си. Затова и е започнал да вярва, че сериозната връзка е напълно възможна.

Източник: woman.hotnews.bg

 

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest