Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

МНОГО ТОЧЕН ТЕСТ!!! Изберете куче и ще ви разкрием кой е идеалният мъж за вас –

/
/

Не е тайна за никого, че различните типове мъже отговарят на различните типове жени. В края на краищата всички жени са различни и всяка очаква да се изпълнят нейните желания. Ние ви предлагаме малко да се позабавлявате и да изберете онова куче, което ви харесва най-много. Изборът ви ще разкрие кой е идеалният мъж за вас: не можете да изберете повече от едно куче. А ако не успеете да си изберете, ще можете поне да научите нещо ново за себе си!

1) Аристократичен ретривър

Ако сте избрали това куче, то най-добрият вариант за вас е умният и спокоен мъж. За вас не е толкова важна външната красота, колкото грижата за мъжа. Държите да име доверие и разбирателство между вас.

Жените като вас не са склонни да сменят често партньорите си и ги обичат за цял живот. Вие сте верни на вашата половинка, докато не преживеете някакво ужасно нараняване. Положителни и с малко късмет, вие трудно се доверявате веднага. Мъжът трябва да ви спечели постепенно. Умеете да вдъхновявате мъжа си към всякакви подвизи.

2) Вярната овчарка

Ако сте избрали това куче, то любовта не е празна дума за вас. Ако обичате, то обичате с цялата си душа и сърце. Вие сте страхотна домакиня, а за своите деца правите всичко. Често избирате мъже, които не ценят това, което създавате в семейството си, защото бързо свикват с доброто и вярват, че всичко идва от само себе си.

Вие сте подходящи за мъж, който ще оцени вашите усилия. До кралицата трябва да има само един крал. И наистина сте кралица и много красива жена. Дори и в спортен екип, можете да изглеждате модерно и стилно.

3) Малък териер

От вашата харизма цветята разцъфват. Въпреки женствеността ви, имате каменно сърце. Вие сте подходящи за мъж, който ще бъде по-силен от вас, защото имате пламък и очите ви блестят с магическа светлина.

За много мъже, вие сте жена, която помнят цял живот. Нуждаете се от мъж, който да поеме отговорност за себе си. В по-млада възраст избирате мъже, които са по-слаби от вас, но скоро разбирате, че те не са достойни за вас.

4) Спокойно и внимателно куче

Нуждаете се от мъж, който ще ви предпази от всички трудности на заобикалящия ви свят. Ако се омъжите за него, вие наистина бихте се чувствали като зад каменна стена.

Като любезна и ласкава жена, приемате всякакви странности и навици на любимия си партньор и обикновено никога не сте доволни. Има обаче нещо, от което ви боли смъртоносно и не можете да простите – изневярата.

Вие работите върху взаимоотношенията си и създавате опората на съпруга си, от която той се нуждае. Лесно и просто изглаждате острите ъгли и поддържате мира.

Вижте още: Това, което първо забележите разкрива скритата ви сила

Ако не сте харесали нито едно куче

Вие наистина сте творческа натура, за която творчеството не е просто дума, а начин на живот. Обичате всичко необичайно, буквално “четете” хората.

Преди всичко на вас ви подхожда чувствителна и грижовна личност, която е съпричастна към промените в настроението ви. Щедростта за вас е по-скоро показател за щедростта на душата.

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest