Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Бъдете много внимателни! Алена предупреждава: Новата седмица идва с куп неприятности, а най-лошо ще е за

/
/
Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Идната седмица ще е благоприятна за вас, що се отнася до работата и служебната комуникация. Ще действате, без да изпадате в излишни колебания. Няма нужда да се фиксирате в проблемите и да губите излишно енергия в битки. Ако поискате, просто ще се издигнете над тях.

Телец
През дадения период няма да ви е много лесно, защото ще бъдете изправени пред дилема в личен или професионален план. Ще умувате как да постъпите, защото ще бъде замесен и друг човек, а вие ще трябва да се съобразявате с неговите желания. Ще трябва да преодолеете обидата и огорчението.

Близнаци
През идната седмица за вас ще важат с пълна сила следните библейски слова: „Истината ще ви направи свободни“. Събитията ще се стекат така, че всичко скрито-покрито лесно ще излиза наяве, независимо от това дали вие пазите тайна, или някой крие нещо от вас. Бъдете искрени със себе си и околните.

Рак
В следващите дни пред вас ще се открие възможност, каквато не получавате често – да превъзмогнете страховете си. Ще усетите прилив на смелост, а някои от вас може дори да се настроят войнствено към проявите на несправедливост. Идната седмица може да бележи ново начало за вас.

Лъв
Идната седмица може да се окаже доста интересна и дори бурна за някои от вас. Трудно ще предвиждате развоя на събитията. Тъй като периодът е доста нестабилен, са възможни изненади, но не е удачно да водите важни преговори или да установявате нови контакти. Овладейте гнева си.

Дева
Много от вас ще се изправят пред предизвикателството да надмогнат страховете си. Възможно е да попаднете в ситуация, в която да реагирате необичайно, да придобиете нов опит или да преодолеете някакво притеснение. Добре е да се настроите за промени. Не се оставяйте да ви въвличат в интриги.

Везни
Хората ще ви видят в различна светлина. Ще бъдете директни, но в някои случаи прямотата ви може да бъде болезнена за околните. Така че имайте едно наум и подбирайте думите си. Те ще окажат силно въздействие върху близките и познатите ви. Възможно е да изясните отношенията си с друг човек.

Скорпион
Периодът е чудесен за реализиране на дълго кроени планове. През следващите дни ще бъдете по-решителни и по-предприемчиви. Ще знаете какво искате и как да го постигнете. Околните едва ли ще попречат на устрема ви. Ако работите сами, няма да имате проблеми и всичко ще върви гладко.

Стрелец
Предстои ви динамична седмица, през която вниманието ви ще бъде заето с планове за бъдещето. Всекидневието ви ще бъде по-забързано от обикновено. Периодът е чудесен и за любовни срещи, така че излизайте повече и не отказвайте покани за партита и събирания.

Козирог
За вас идната седмица ще бъде изпълнена с много емоции. Може да попаднете в капана на лошото си настроение и на мрачните мисли. Не се притеснявайте – това ще отшуми. Страхът не е добър съветник. По-добре изчакайте, докато възвърнете душевното си равновесие и започнете да чувате по-ясно вътрешния си глас.

Водолей
Ще се задържите встрани от конфликтите и недоразуменията. Не е изключено да влезете в ролята на балансьор или съветник. Седмицата е благоприятна за материалното ви положение. Оценявайте по-високо себе си и способностите си – така и другите ще ги ценят и няма да се възползват от вас.

Риби
Заредете се с голям оптимизъм и с вяра в себе си, защото така ще осъществите по-лесно намеренията си. Оставете миналото зад гърба си и гледайте напред. Периодът е чудесен за постигане на напредък по финансови въпроси – нищо чудно да получите подкрепа, която не сте очаквали, или изведнъж на делата ви да бъде даден тласък.

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest