Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

5 знака, че любим починал човек се опитва да се свърже с вас

/
/

Реално, отишлите си души винаги се обръщат към нас в случай на необходимост или когато сме тъжни. Те могат да се появят с важни съобщения или просто да ни дадат да разберем, че всичко с тях е наред. Обикновено обаче сме склонни да игнорираме тези феноменални събития като свръхактивно въображение и да ги класифицираме в умовете си като следствие от огромната ни скръб. Но ако можехме по-добе да усетим знаците на починалите, ще намерим утеха, знаейки, че никога не сме сами!
1. Появяват се в сънищата ни

Обикновено сънят на починал любим човек е доста ярък. Това е заради силата на съня. Доста често те са толкова интензивни, че могат да ви събудят посред нощ. Може дори да не осъзнаете, че това е прото сън, защото той е толкова емоционален и прилича на самата реалност.
2. Усещате докосването им

Най-често го усещате ското след като близките са си отишли от земния си път. Усещането е нежно, ласкаво докосване или по гърба, или по ръката – явен знак за утеха от страна на покойния.
3. Необяснимо явление

Често се случва духовете на починалите хора да влияят на електрическите уреди в дома. Можете все по-често да виждате изгорели лампи или други устройства, които започват да се развалят без каквато и да е друга очевидна причина.

4. Изчезване или поява на предмети

Има много случаи на “кражба” на вещи от дома, които по-късно се появяват на най-случайни места. Може да изглежда, че сте загубили разсъдъка си, но не се тревожете, вашите отишли си близки хора просто се опитват да привлекат вниманието ви! Или пък може да откриете, че сте загубили нещо наистина важно и когато започнете да го търсите, то се появява на най-странното място, на което лесно можете да го намерите. И можете да се закълнете, че сте погледнали там, но не е имало нищо.
5. Усещате аромата им

Нашето обоняние е едно от на-силните си сетива и само един полъх може да предизвика хиляди спомени. Най-разпространение сигнали са миризма на тютюнев дим или цигари, докато никой не пуши в помещението!

Източник: vipnews168.com

 

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest