Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Кандидат-плеймейтка: Предложиха ми 10 000 евро за секс

/
/
Маги Иванова е на 22 години и работи в голяма руска фирма. През свободното си време се занимава усилено с танци, а междувременно учи библиотекознание и библиография. Явява се на конкурса, след като нейни приятели я убеждават. Ето какво разкри красавицата за читателите на народното издание:

– Защо реши да се явиш на конкурса за Miss Playmate?
– Предложиха ми. Един мой приятел ми каза, че правят конкурса и да се явя тази година, защото в предишните отказвах. В началото отговорът ми беше отрицателен, не исках да участвам в такъв конкурс. На другия ден го споделих с колежка от университета. Тогава тя каза, че ако аз не се запиша сама, тя ще го направи вместо мен.

– А какво знаеше за конкурса преди това? Кое те спираше? 
– Спираше ме това, че винаги е нагласено. Дори това, че трябва да направиш някои компромиси със себе си, за да се добереш до първото място, а на мен това не ми допадаше. Тази година конкурсът не е нагласен и аз се съгласих.

– Искаш ли да приличаш на бившите победителки?
– Не, искам да бъда себе си. Освен това искам да бъда първа.

– Имаш ли силикон или други интервенции?
– Нямам нищо по себе си все още. Бих си уголемила бюста след това. Не ми е комплекс, но ще се чувствам по-добре така.

– Ти си красиво момиче, ще ми разкажеш ли за неприличните предложения, които си получавала?
– Те са стандартни. Секс за пари, основно това са ми предлагали. Най-високата сума, която са ми предлагали, е 10 000 евро от чужденец. Бях топлес DJ на морето преди 3 години и там се запознахме. Той ми каза, че е тук за една седмица и дали искам да се позабавляваме срещу съответната сума. Не беше нахален, приключихме темата и това е.

– А ти не би правила секс за пари или просто сумата беше малка?
– Не, не бих правила секс за пари. Имам себеуважение и гордост, която не мога да потъпча нито заради 10, нито заради 100 хиляди.

– Кое е най-стандартното нещо, което си правила в името на любовта?
– Честно ли трябва да отговоря на този въпрос? (смее се) Бих направила всичко, заради човека, който обичам. Много съм ревнива и е имало много подобни случки. Основно с жени, кавги… Спомням си една случка с бившия ми приятел. Бяхме на празник на негов приятел в известен столичен клуб. Много жени, много мъже. Една дама си помисли, че моят приятел е свободен и доста нахално си седна до него, дори си сложи крака върху него. А аз, доста спокойно, взех бутилката шампанско и го излях върху нея. След това я изгоних, подадох й чантата и тя си тръгна.

– В момента обвързана ли си? 
– Не, първо нямам време и вече много трудно би ме заинтригувал някой. Живеем в един свят, в който се търси само материалното и физическата близост за една нощ. Аз съм труден характер и не търся тези неща.

– Какво мислиш за останалите момичета в конкурса. Имаше много интриги, сплетни?
– За всеки конкурс се говорят страшни глупости. Аз не обръщам внимание. Нормално е за всяка една от нас да се говорят различни неща, както и всяка една да говори. Мен например ме спрягат в скандал с Миглена Каканашева – Мегз.

– Каква е драмата там? 
– На първото ни представяне тя ни обличаше, дори тя ще ни облича на целия конкурс. Бях в една бяла рокля и тя просто се скъса, когато излязох на сцената. След това последваха и други неща. Но това е тема, която не искам да се коментира и да се акцентира върху нещо, което не е толкова сериозно.

– Ще ми разкажеш ли за финала на конкурса? 
– Мисля да бъда изцяло себе си. Нямам време да се подготвям. София е прекалено малка и хората веднага биха разбрали, ако си фалшив. Затова избирам просто да бъда себе.

– А ако спечелиш – какво следва? 
– Отворена съм за всякакви предложения. Първото нещо, което бих направила, дори и да не спечеля, е да се занимавам с проблемни деца. Искам да направя клиника, която да бъде достъпна за всеки един. В България не се обръща внимание на тези деца и това ми е болна тема. Нямам лична драма, но искам да се занимавам с това.

– Силно начинание, поздравявам те. Колко влагаш за външния си вид?
– Влагам всичко, което съм изкарала. Обувките са най-скъпото ми нещо. Имам много чифта, не съм ги броила, но са над 150 чифта.

– Какво си пожелаваш оттук-насетне?
– Да съм много здрава. Желая си успех в начинанието, което ще започна с клиниката за деца с увреждания, за мен това е най-важното за сега.

Интервю на Костадин КОСТОВ, БЛИЦ

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest