Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

10 неща, които САМО зрелите жени правят в една връзка. Младите изобщо не могат да им стъпят на малкия пръст

/
/

Мъжете предпочитат младите жени, но психолозите единодушно съветват да установят връзка с жени в зряла възраст . И това не се дължи изобщо на материалното състояние и постиженията в кариерата.

Само жените на възраст 30 и повече години се различават значително от момичетата на възраст от 20 до 25 години. Въпреки това, зрелостта е не само възраст, но и огромна работа над себе си.

Отношенията с тези дами обикновено са по-спокойни и дългосрочни. И с възрастта женската красота се разкрива.

Ще ви кажем какво различава зрялата жена от млада жена. Въпреки че във всяка възрастова група съществуват абсолютно различни млади дами.

Качества на зрялата жена

Не се съсредоточава само върху любимия си мъж.

За успешни дългосрочни взаимоотношения е важно да поддържате здрави граници и известна степен на автономност един от дру. Зрелите жени разбират това много добре и не карат мъжа си  постоянно изисква да бъдат заедно. Тя има познати, хоби, за което времето може да се разпредели, като по този начин дава на спътника си възможност да преследва собствените си интереси. И тя е напълно наясно, че нейното щастие зависи не само от човека до нея.

Не се страхуват от трудности

Една зряла жена отдавна разбира, че връзките не са само цветя, ресторанти и прегръдки. Взаимоотношенията изискват усилие, време, любов и жертва. Възрастните жени са готови за това в името на любимите си, но не се жертват. Те знаят как да търсят компромис и да разберат, че това е живот, а не приказка за принца и принцесата.

Тя е благодарна за всичко, знае, че всичко изисква усилия и е благодарна за всички усилия на нейния човек. Тя е израснала това егоистично момиче, което вярва, че всичко е най-доброто за нея и само. Възрастните жени осъзнават, че споделянето на живота си с любим човек е дар.

Тя е финансово грамотна

Много взаимоотношения свършват само поради проблеми с парите. Една зряла жена вече е видяла живота и знае, че парите не се дават лесно. Тя не изисква истерично целогодишно пътуване и скъпи подаръци. Освен това тя вече печели достатъчно.

Тя е отличен спътник.

Тя знае как да намери правилните думи на подкрепа. Една зряла жена вижда много и се срещна с абсолютно различни хора. Тя може да каже много интересни неща и на високо ниво, да обсъжда ежедневните теми. И тя знае как да не слуша нищо по-лошо, отколкото да говори.

Добра е в леглото

Разбира се, не можеш да спориш. В този случай опитът играе важна роля. Това не означава, че тя е имала много мъже,така че тя има какво да изненада един мъж. В интимните дела тя е пред младите дами с много стъпки.

Приема се, че всички комплекси вече са зад нас. Всеки има свои собствени недостатъци, но да бъдеш зряла жена означава да се приемаш с любов. Тя напълно разбира какво е да си достойна за него и вече не е разстроена от дребните неща, например, ако една приятелка има по-големи гърди, или често ходи в салони. Тя вече не се срамува от тялото си и знае как да се покаже в благоприятна светлина.

Тя може да взема решения.

Една зряла жена е по-решителна от двайсетгодишно момиче. Не само че тя е обрана и умна, така че тя все още може да слуша мнението на партньора си и да го вземе под внимание. Съдебните спорове и способността за постигане на компромис са главните трофейни карти на зрелите жени.

Тя е уважавана

И оценява личното пространство на партньора си. Да, и за бръмбарите в главата на избрания от нея, това е нормално. Тя няма да си позволи да обсъди мъжа си с приятелките си. Тя няма да манипулира чувствата си за собствените си цели. Една зряла жена винаги ще бъде любезна към своите приятели и роднини.

Тя вдъхновява

Жената в зряла възраст има мъдрост. Тя разбира, че човек трябва да бъде настроен на вълна от постижения, а не да го убеждава за всеки провал. Вместо да го сравнява с други, тя ще подкрепя мъжа си.

Жените са красиви на всяка възраст, но с годините ние ставаме по-мъдри. И това е факт. Съгласни ли сте с това мнение? Кажете ни в коментарите и споделете статията с приятелите си в социалните мрежи!

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest