Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :
img

Възможно ли е? Натали Трифонова май намери принца на мечтите си, ето как я глези и защо хубавицата не спира да сияе (СНИМКИ)

/
/Гаджето на русото изкушение в БТВ Натали Трифонова я поглези като истинска принцеса по време на великденските празници. Дългокраката красавица и любимият й забегнаха на романтичен воаяж в Гърция, където тънеха в истински лукс. Двойката си нае къща на брега на морето в селцето Неа Перамос, което е известно със своите невероятно красиви плажове.

Край кристално синьото море е пълно с огромни палми и гледката е зашеметяваща и прилича на истински рай. Мъжът до Натали, който е чужденец, обожава съседна Гърция и често води любимата си на почивка там. Този път двойката си взе не апартамент, а цяла къщурка. Тя разполага с огромен двор, на който Трифонова си пи кафето и чуваше само морските вълни.

Натали и гаджето събираха тен през деня, а вечер се любуваха на романтични вечери и разходки. Трифонова направо шокира останалите плажуващи, щом се съблече на пясъка. Дългите крака на синоптичката са блян за всеки мъж, а гърдите й са стегнати и с перфектни форми. Тя направо остави без думи и с потекли лиги силния пол, след като се изтипоса с изрязан секси бански. Трифонова и гаджето й често пътуват в чужбина, тъй като през останалото време са разделени. Натали е категорична, че не иска да загърби всичко в България и да се премести при приятеля си. Именно поради тази причина младежът все още не се решава да предложи брак на чаровната блондинка, тъй като не е сигурен, че тя е готова на всичко за него.

Пред близки Натали споделя, че сегашното й гадже е различно от всички останали. Той бил мил, грижовен и всеотдаен. Също така половинката на Трифонова е много заможен и глези постоянно дългокраката хубавица. „Направо сияе, откакто е с него“, шушукат из коридорите на медията, за която работи Трифонова.

Източник: bgdnes.bg

Facebook коментари

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest