Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Емилия неузнаваема: Хайде пак да кажат, че съм дебела! Отслабнах за месец (сподели ударната си диета)

/
/

Емилия наистина изглежда повече от чудесно, стройна и красива!

Поп фолк дивата Емилия изтърпя много обиди и критики относно теглото си след раждането на второто си дете. И ги прие с болка, защото хорската злоба няма почивен ден. За родилка като нея, при това на второ раждане, повечето дами знаят колко трудно е да се отслабне.

Половинката на Коко Динев обаче показа характер и воля, и само след месец грейна стройна като фиданка. Певицата призна, че е постигнала този отличен резултат с повечко движение и спорт. Но и със сериозни ограничения в храненето.

Важното обаче е, че тя нито за миг не е оставала гладна. “Няма по-голяма глупост от това да гладуваш, за да слабееш. Да, със сигурност ще свалиш килограми, които после ще си върнеш с лихвите. Не съветвам никоя жена или момиче да прави това”, казва изпълнителката на “Смелите си имат всичко”.

За да се раздели с излишните 6-7 килограма, Емилия е започнала ударен режим на хранене, който се състои в консумирането предимно на риба и морски дарове. Съчетани почти на всяко хранене със зеленчуци.

Рибата може да бъде приготвяна по всички възможни начини, единствено не и пържена. Същото се отнася и за зеленчуците. Които е най-добре да се ядат сурови, заради фибрите в тях.

Певицата се е хранила с риба и салати в продължение на три дни от седмицата, а следващите три е преминавала отново на свежи салати, но този път с белтъци от сварени яйца и около 250 грама пилешко или червено месо.

“Ако на обед ядеш яйца и салата, то вечерта си изяждаш салатата с позволеното количество месо. Много е лесно. Избягват се обаче плодовете, както и мазните сирена и кашкавали. Излишно е да се споменава, че сладкото е пълно табу”, доверява певицата пред свои познати, които моментално започнали същата диета.

На седмия ден от седмицата може да се поглезиш с торта или пица, но не и с двете наведнъж. А приемът на вода през всеки един от дните, трябва да е не по-малко от три литра.

Източник: www.goreshto

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest