Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Проф. Донка Байкова: Давам ви готово меню, с което ще се стопите до плажа! (колко от вас имат желание за промяна обаче?!)

/
/

Проф. Донка Байкова от години дава ценни съвети и помага на българите в битката им за отслабване и здраве!

Проф. Донка Байкова е не само един от най-известните, но и най-доказани диетолози у нас. Години наред тя помага на българите в борбата им за отслабване и здравословен живот. А съветите й са наистина ценни.

Днес тя разкрива единственият възможен начин за правилно и гарантирано отслабване. С което, само ако имаме истинско желание и воля, може да се стопим до момента, в който ще тръгнем към плажа.

Първото, което Донка Байкова изтъква е, че трябва да забравим за глада. С глад не се отслабва. От него дори се дебелее, при това още от мига, в който се върнем към нормалното си хранене.

Проф. Байкова даде готово примерно меню, към което ако се придържаме, ще отслабнем до лятната си почивка на море. И ще видим себе си в един коренно различен и дори красив вид на плажа.

Идеалното меню на експерта е следното. Донка Байкова препоръчва на закуска да хапваме най-добре. Залагаме на две филийки от пълнозърнест хляб, който сме намазали тънко с лютеница. А към него си добавяме и няколко маслини.

Като добавка, ако сме гладни, спокойно можем да изядем една ябълка, поръсена с малко канела. Имаме и две междинни закуски. Първата е между закуската и обяда, като се състои от малко плодове и няколко орехови или бадемови ядки – но сурови.

Същото нещо консумирате и за следобедна закуска. Както виждате, изобщо не става дума за гладуване, а за пълноценно и здравословно хранене.

За обед заложете на едни от най-подходящите храни, каквито са зърнената и бобовата, в добавка разбира се, със свежи зеленчуци. А вечерята нека бъде най-лека. Може да си направите запечено във фурната зеле или една питателна зеленчукова супа.

Естествено, при отслабване може да се яде и месо. Но нека то е по-рядко и в никакъв случай не тлъсто или пържено. Менюто ни трябва да е полезно и разнообразно, защото според Донка Байкова моно диетите са вредни и водят до много проблеми. Ако се спазват повече от две седмици.

Източник: www.goreshto

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest