Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

ЛЮБОПИТНО Тази баба изуми всички. Въоръжена до зъби, Мария успява да държи крадците на разстояние от дома си

/
/
 Мария Петрова Пъшева е родом от село Бръшляница.Известна е сред местните като баба Мара – Пушката. Възрастната жена се слави с това, че е въоръжена до зъби, а хубавото е, че и крадците знаят това, разказва Нова ТВ. Обирана е няколко пъти. През годините има две жестоки убийства в селото при нападения срещу възрастни хора, които са провокирали Мария Пъшева да вземе мерки сама да се отбранява. Оръжието й е законно, това е едно от трите й правила за пушкалата. Двугите две – да знаеш как да ги съхраняваш и да знаеш кога ги използваш. Запозната е със случая с д-р Иван Димитров, който изпразни цял пълнител срещу крадец в гаража си и го уби. „Този човек е учен, би трябвало да знае, че да имаш пистолет, това не ти дава право да убиваш.

Били го обирали няколко пъти. И мен са ме обирали 4 пъти, 20 кокошки ми взеха, оплаках се на полицията, но от там ми казаха, че щетата е малка и хич няма да се занимават. Но това не значи да убивам сега за това. Не е успял да овладее нервите си докторът, затова е станала белята. Трябвало е да се обади на 112″, разказва бойната баба, която дълги години е била съпруга на полицай, а самата тя е работила за военните.

Самата тя вече е използвала пистолета си – плашила е крадци, но стреляйки във въздуха, не в телата им. По-често използва обаче пушката, тъй като има и кучета, от които трябва да се пази. В бойния арсенал на възрастната жена влизат и три кучета, за да я „вардят от крадци”. 86-годишната баба разказва, че иска просто да доизживее спокойно старините си.
Източник: bgnow.eu

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest