Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Младоженецът на сватбата обявил, че обича и друга, а булката ето как реагирала!

/
/

Джеферсън и Джесика са португалска двойка, която е много влюбена. Така че в деня на сватбата им имало много сълзи. Но това, което е предизвикало истинско наводнение от сълзи било изразяването на любовта. Само че това не е било предназначено за булката, а към нейната осемгодишната дъщеря.

В по-голямата част на сватбата всичко се върти около булката и младженецът. Но на тяхната сватба участвала и една специална дама – дъщерята на Джесика, Джована. А Джеферсън имал голяма изненада за нея а и за майка й!

Младоженецът изказал любовта си по следният начин.

След четене на завета, който написал към Джесика, Джеферсън се обърнал към Джована. На всички дал да се разбере, че се е влюбил не само в Джесика, но и в „Джи“. Неговият обет бил и към двете.

Джеферсън се спуснал на колене пред момичето и направил това, което я накарало да се почувства специална.

– Ако Господ би ми дал павото нещо да поискам, това би било да те имам за дъщеря. Ще бъда най-гордият баща на света, ако бих могъл да имам така красива, интелигнетна и образована дъщеря като тебе, казал Джеферсън на момичето.

Прексрасните думи предизвикали щастие и сълзи по лицето на Джована.

Тогава Джеферсън пред Господ смирено заявил, че взима Джована за своя дъщеря и че така и ще я обича.

– Също така ти давам любовта, любовта си и обещавам, че ще се грижа за теб, че винаги ще те пазя и че няма да позволя да ти се случи нещо лошо, се зарекъл той.

Неговите думи очевидно докоснали всички присъстващи в църквата, защото всички бършели очите си!

След това малката „Джи“ взела микрофона и през сълзи изразила радостта и благодарността си, че има Джеферсън за баща. И ако до тогава имало някой със сухи очи, това било моментът, когато и те започнали да се борят със сълзите си.

За цяло щастие, операторът успял да заснеме всяка красива секунда от този момент. Ако не разбирате португалски няма да можете да разберете сълзите му, но никакъв превод не е необходим, за да почувствате искрените емоции.

Източник: kakata.info

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest