Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Идната седмица ще дойде с криза от звездите! Стрелец и Риби, спокойно! Алена бие червената тревога за всички представители на

/
/

Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Идната седмица ще бъде по-напрегната, така че ще е добре да не се претоварвате, да не се въвличате в конфликти с околните и да не пътувате. Най-добре ще е, ако отделите време за рутинни занимания и за домашни дела. Не бързайте и довършвайте работата си. Бъдете последователни и прецизни.

Телец
През идните дни астрологичната конфигурация ще остане напрегната, така че времето няма да е подходящо за пътувания и за старт на нови инициативи. Избягвайте да се изявявате в професионален план и внимавайте да не попаднете в конфликтни ситуации с партньора си. През дадения период може да насочите вниманието си към финансови дела.

Близнаци
За вас би било най-добре да обърнете внимание на домашните дела и на хората, с които живеете, както и на заниманията, свързани с бизнес и финанси. Тъй като планетите ще са в напрегната конфигурация, добре ще е да избягвате пътувания и контакти. Времето не е подходящо за водене на преговори и сключване на сделки.

Рак
Времето не е подходящо за пътувания и бизнес дела, както и за предприемане на нови начинания и за обсъждане на финансови въпроси. Не се претоварвайте, избягвайте да се въвличате в стресови ситуации и се грижете добре за здравето си. Все така от полза за вас ще са дългите разходки на открито в приятна компания.

Лъв
През идната седмица планетната конфигурация ще бъде напрегната – не се претоварвайте, избягвайте да се вкарвате в стресови ситуации и се грижете добре за здравето си. Медитациите и разходките сред природата ще ви помогнат да се презаредите.

Дева
За вас периодът е подходящ най-вече за изяви в професионален план и за духовни практики: медитации, обръщане навътре към себе си. Поради напрегнатата конфигурация на планетите най-добре ще е да избягвате претоварванията, да не влизате в извънредни ситуации и да избягвате пътуванията.

Везни
През идната седмица може да учите и да пътувате, както и да развивате отношения и да работите с хора от чужбина. Тъй като небесната конфигурация ще бъде напрегната, избягвайте да влизате в конфликти, особено с висшестоящи. Не се претоварвайте и не се вкарвайте в стресови ситуации.

Скорпион
За вас през идната седмица не е препоръчително да предприемате пътувания – поради напрегнатата планетна конфигурация на небето е добре да избягвате да се въвличате в извънредни ситуации. Не се претоварвайте и не изпадайте в крайности. Времето не е подходящо и за изяви в професионален план.

Стрелец
Пред дадения период изразявайте ясно и уверено позицията си, покажете се в най-добрата си светлина – както в личен, така и в делови план. Избягвайте претоварванията и щадете нервите си. Ако практикувате екстремни спортове, оставете заниманията си за следващата седмица. Не изпадайте в крайности.

Козирог
Седмицата ще бъде напрегната – ето защо е добре да избягвате да се въвличате в конфликтни ситуации в партньорските си отношения. Не се претоварвайте и се стремете да си спестявате стреса. Времето е най-подходящо за творчески дейности и спорт в умерени рамки.

Водолей
През дадения период внимавайте да не се подлагате на стрес, да не се въвличате в напрегнати ситуации. Грижете се за здравето си – бъдете умерени, спазвайте режим и се отдайте на здравословните си навици. През периода ще регистрирате по-висока активност към кратки пътувания, срещи и контакти.

Риби
Седмицата е подходяща за рутинна работа, за изпълнение на ежедневните ви дела и ангажименти, както и за интензивни срещи и разговори, за кратки пътувания, изобщо за повече движение. Изразявайте се ясно и конкретно, за да ви разберат правилно.

Източник: kakata.info

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest