Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

ИМАШ ВРЪЗКА С РАК, СКОРПИОН ИЛИ РИБИ? ТОГАВА ПРОЧЕТИ ТОВА…

/
/

Това са водните знаци, които са отдадени на сетивното. Рак, Скорпион и Риби са едни от най-добрите зодии за връзки. Понякога правят компромиси, друг път искат същото от теб, но винаги са честни, когато говорим за даване и получаване. Никога не искат повече от това, което са дали.

5 неща, които НИКОГА не бива да правите, ако имате връзка с Рак, Скорпион или Риби:

1. Никога не им казвайте, че знаете всичко за тях и ги смятате за предвидими. На мига ще ви докажат обратното. Това са зодиите, които и цял живот да познаваш, пак могат да те изненадат с нещо.

2. Не им давайте поводи за ревност. Безкомпромисни са. Готови са да си тръгнат дори при най-малкия сигнал, че нещо не е наред. По-добре побързайте да оправите нещата и да докажете, че сте невинни, преди да сте им видели гърба на тръгване.

3. Не ги наказвайте с мълчание. Това ги побърква най-много от всичко. Готови са да ви вдигнал голям скандал, ако сте обидени и не им говорите. Прекалено са любопитни и нетърпеливи, предпочитат да си изяснят всичко тук и сега. Не отлагайте.

4. Не ги пренебрегвайте заради работни задължение. Това е едно от нещата, които Раците, Скорпионите и Рибите не понасят и не могат да се справят с това работата да е по-важна от тях самите.

5. Не ги карайте да си мислят, че им нямате доверие. Това може да ги побърка! Закачате се с гордостта им, а това никак не е добра идея.

 

5 неща, за които трябва да сте благодарни, че имате връзка с Рак, Скорпион и Риби
1. Те ще ви обсипят с внимание, обич, топлина и вярност. Имат всички качества, които търсите в един партньор.
2. Никога няма да спрат да ви подкрепят в трудни моменти. Много са борбени и ще се борят и за вас!
3. Посвещават живота си на партньора им. Издигат любовта на пиедестал и всичко друго идва на второ място в живота им.
4. Изключително лоялни са. Не мислят за изневери и никога не биха си го простили, за това и никога не биха го направили.
5. Ще работят денонощно, за да осигурят добър живот на семейството си… каквото и да им коства това. Семейството винаги е на първо място.
Източник: www.actualno.com
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest