Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Млад ITспециалист: Родители, има много лесен и безплатен начин да опазите децата си в интернет! Нужен е само един клик

/
/

Александър Димитров е програмист по професия, собственик бизнеси в областта на ИТ сферата. Той се свърза с “Петел” по повод нашумялата тема с рисковете, които се крият за децата ни в интернет. “Искам да споделя с всички колко е лесно и при това безплатно да опазите децата си и да знаете 24 часа седем дни в седмицата къде сърфират и какво правят”, коментира Димитров.

Ето и неговите съвети:

“Изисква се само една програма от тип Keylogger, която, като я инсталирате на компютъра и телефона на детето си, ще можете да следите абсолютно всичките му деиствия, от това къде се намира в момента до това какво си пише и с кой говори без изобщо да подозира, че е следено. Такива програми често хакерите инсталират на вашите устройства, затова не трябва да давате на чужди хора и дори на приятели да пипат устройствата ви. Абсолютно нелегално е такива програми да инсталирате на чужди устройства и ако ви хванат, може да лежите в затвора, затова не си и помисляйте да използвате информацията, която споделям за злонамерени цели!

Ако искате да инсталирате програмата на компютър или лаптоп, напишете “free keylogger” в google, ще ви излязат много keylogger-и който са безплатни и можете да инсталирате на ващата система. Един добър например е “Phrozen Keylogger Lite”. Като го инсталирате, трябва да въведете парола в програмата с която само вие ще имате достъп до неините логове. Логовете са действията, които вашето хлапе извършва на компютъра, те автоматично се записват в keylogger-а след като някакво действие или натискане на клавиш се изпълни. Прегледайте настройките и затворете keylogger-а след като сте готови. Сложете иконата му в някоя папка където ще помните че е и сте готови. Всичко каквото от този момент се извършва върху компютъра ви се записва. Като искате да проверите какво е правило детето ви днес, просто отидете в папката където сложихте keylogger-а си, отворете го, въведете паролата и може да разгледате логовете, където има детайлни описания на всичко.

Ако искате да инсталирате програмата на вашия смартфон, просто отидете в магазина на приложенията и напишете “keylogger”. Принципът на нагласяне е подобен като на компютъра по-горе. Ако случайно няма keylogger във вашия магазин за приложения (най-вероятно имате стара версия), можете да свалите keylogger за Android или iOS пак чрез google търсене.”

Източник: petel.bg

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest