Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Избери една от 12-те карти таро и разбери кой ще е НАЙ-ВАЖНИЯТ месец през 2018 година

/
/

В този момент имате чувството, че сте „заседнал в коловоз“. Може да се почувствате неспособни да се движите и да се променяте. Насочили сте мислите си към това, което може да бъде, а не в това, което е в момента. Опитвате се да планирате и да местите планини. Но това само ви изтощава. Просто поспрете за момент и се замислете – оценявате ли това, което имате, разбирате ли колко много ви е дадено? Какво имате сега, за което можете да благодарите? Изразете признателност за ситуацията, в която сте, за хората, които ви даряват любовта си, за това че сте живи.

Имате потенциал, но за момента възможностите за промяна са ограничени. Проявете търпение и се насладете на настоящето. Запомнете – най-хубавият момент е настоящият!

28 януари 2018 г. – 27 февруари 2018 г.
Кралицата на жезлите

Тази карта посочва,че питащият е човек, чиято зодия е Овен, Лъв или Стрелец, или върху питащия огромно влияние оказва някой от тези зодиакални знаци. Кралицата на жезлите има безгранична енергия и в комбинация с харизматичната си природа, тя може да постигне всичко. Заобиколена от почитатели и винаги готова за авантюри, тя е типичната социална пеперуда, но понякога може да бъде арогантна,властна и крайно нетолерантна. Картата е предупреждение да не се опивате от властта си и да не бъдете безогледни в отношенията с другите.

28 февруари 2018 – 27 март 2018 г.
Жрецът

Действате в съответствие с традициите и правите онова, което се очаква от вас. Дали с това поведение се опитвате да се наложите в някаква среда или е продиктувано от вътрешна необходимост от сигурност и предвидимост? Вие сте верни на себе си или просто правите това, което се очаква от вас – важно е да отговорите честно на този въпрос. Ако искате да започнете да учите нещо ново или да взимате важен изпит, няма по-добро време от това. Може да касае и усвояването на нови порядки или житейски уроци.

28 март 2018 г. – 27 април 2018 г.
Смъртта

Карта, която обичайно плаши хората, но рядко показва действителна смърт. Това е картата на промяната; смъртта на една стара ситуация и раждането на нова. Трансформацията е неизбежна. Ваш е изборът дали ще скърбите за загубата на старото и да гледаме бъдещото със страх или е време да обърнем гръб на миналото и прегърнем новото, което идва. От вас се изисква да посрещнете бъдещето със смелост и вяра, защото така или иначе съдбата ви е предрешена.

28 април 2018 – 27 май 2018 г.
Седмица Мечове

Тази карта най-вероятно означава някаква измама, нечестност или лъжа. Сега може да се окаже, че някой се опитва да се възползва от вас, да използва срещу вас доверена тайни, а може също така да означава, че за да защитите това, което е ваше, ще трябва да проявите хитрост, дори да извършите подлост. Добре помислете обаче дали бихте могли да направите такова нещо, защото решите ли се на такава постъпка, ще трябва да извървите пътя докрай.

28 Май 2018 – 27 Юни 2018
Асо на жезлите

Появява се ново начало в работата или кариерата. Отдавна мечтаната работна позиция или повишение са пред вас. Сега трябва да имате енергията и ентусиазма да започнете ново начинание или проект и да имате оптимизъм да посрещнете предизвикателствата. Насладете се на това време и се възползвайте максимално от него! Върху вас се излива изобилие от възможности!

28 юни- 28 юли
Дяволът

Задайте си въпроса – какво ви задържа, какво така ви изкушава, че не ви позволява да продължите напред. Дали е човек, връзка, ситуация, навик или група хора. Защо продължавате да отдавате време и енергия на вашия разрушител? Тази карта таро, макар и плашеща с посланието си, ви напомня че единствено ние можем да победим злото в себе си и да постигнем свобода. Да скъсаме веригите и да си позволим да бъдем себе си и да проявяваме доброто.

28 юли 2018 г. – 27 август 2018 г.
Шестица Жезли

Шестте жезъла, изобразени на картата, също са известни като „Победата“. Независимо от предизвикателствата и съпротивата, независимо дали касае материална или духовна, победата е постигната.А с нея идват похвала, признание и награда. Внимавайте обаче да не затънете в самодоволство и да разчитате твърде много на признанието, което сега получавате; трябва да продължите да показвате, че сте достойни. Засега обаче се радвайте на победата си – тя несъмнено е заслужена

28 август 2018 – 27 септември 2018 г.
Шестица чаши

Тази карта показва миналото и това, че прекалено много тъжим за изгубеното време. Дали сме се съсредоточили върху спомени от детството, несправедлива постъпка или нереализирана любов, трябва да помним, че нищо от това няма да се върне. Днес просто сме свидетели на растежа на посетите тогава семена. Също може да означава, че някой от миналото се връща или че срещнем човек, за който ще имаме усещането,че сме познавали винаги.

28 септември 2018 – 27 октомври 2018 г.
Силата:

Положителна и надеждна карта, показваща,че имате силата за преодоляване на препятствията и предизвикателствата. Посочената сила не е груба сила, а спокойна вътрешна сила, която надделява над шансовете,а умът над материята. Вие владеете ситуацията, защото сте овладели себе си. Указва също и добро физическо здраве.

28 октомври 2018 г. – 27 ноември 2018 г.
Любовниците

Означава нова любовна връзка или прерастване на сегашно увлечение в дълбока и искрена любов. Необходимо е обаче да сте сигурни,че наистина сте готови да отдадете сърцето си,защото когато обичаме някого или нещо, когато го избираме преди всичко, това означава и решения и избор. Така или иначе, поздравления – намерихте ли нещо или някой, в когото сте се влюбили; човек, кариера, предизвикателство или път в живота

28 ноември 2018 – 27 декември 2018 г.
Паж на Жезлите

Детско чувство на радост и забавление – всичко е като игра. Ще имате енергия и желание да се измъкнем от рутината и да започнете нещо ново с много ентусиазъм и оптимизъм. Може да е началото на ново приключение, идея или бизнес проект. Индикира получаването на добри вести. За дамите – очаквайте зачеване или раждане на дете от зодиите Овен, Лъв или Стрелец.

Източник: vsyakajena.com
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest