Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Само за 10 дни минете на чудото на Дънов и ще хлъцнете от резултата! (супер лечение и отслабване)

/
/

Д-р Емилова разкри, че сега е точният момент, в който трябва да започнем с режима на Петър Дънов. Ако, разбира се, искаме да отслабнем или да излекуваме някои от болежките си. Тя е убедена в резултата, който само след десетина дни ще ни накара да хлъцнем от удивление.

Въпросният режим на Петър Дънов е познат като житния режим. При него е важно в течение на десет дни да не се консумира нищо друго, освен позволените продукти и съставки. Солта и алкохолът са напълно изключени и трябва да го споменем още в началото. Да си знаете.

Дънов

Житният режим на Дънов прави чудеса с нас и организма ни

За всеки ден от режима на Дънов, трябва от вечерта да вземем сто грама жито и да го затворим много добре в термос, като сме го залели с вряла вода. На сутринта още на гладно изпиваме житената вода, към която сме добавили сока от половин лимон и малко мед.

През останалото време на деня си разделяме набъбналото жито и го разпределяме на три порции. Заедно с него на ден са ни позволени за консумация и три ябълки, девет ореха, три лъжици мед и един-два лимона.

Добре е да караме само на тези продукти като гарантираме, че няма да ви стане нищо. Д-р Емилова споделя, че около втория или третия ден някои хора може да се почувстват леко отпаднали и без сили, но това усещане ще изчезна бързо.

Това е така, защото организмът се настройва бързо към пречистване и изхвърля от себе си всички токсини и вредни вещества, които го затлачват.

„Ябълките са полезни за сърцето, орехите за мозъка, а меда чисти кръвта. Както виждате, всичко небоходимо се съдържа в храната ни. И нека никой да не мисли, че ще умре от глад. Да се тъпчеш, както сме свикнали, не означава, че се храниш. Ти просто си прасе“, коментира д-р Емилова.

След тези десет дни трябва да се направи захранване с така наречената „ангелска супа“, която се състои от картофи, моркови, лук и магданоз. Но без грам сол в нея. С това пречистване не само зверски и здравословно ще отслабнем, но и ще се излекуваме от редица болести, убедена е д-р Емилова.

Източник: doctorbg

 

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest