Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

6 истини за мъжкия оргазъм, които трябва да знаете

/
/

Време е да разсеем малко съмнения около оргазма при мъжете. Защото се носят митове и легенди, които тотално могат да ни объркат, а и да ни навлекат излишни проблеми с любимия.

Преди и по време на оргазъм, мъжът не се съобразява с партньорката

Истина! През цялото време може да е невероятно внимателен любовник, но в последните секунди преди да свърши, той си затваря очите и движенията му стават все по-фокусирани. Естествено, увеличава и скоростта. В този момент той мисли само и единствено за своето удоволствие. Голяма работа! При положение, че през останалото време се старае всячески да ти донесе наслада, защо пък да не си получи своите 20 секунди?

Еякулация и оргазъм е едно и също нещо

Мит! В повечето случаи те наистина съвпадат, но това не значи, че не могат да се осъществят и отделно. Така, например, ако един мъж е правил 3-4 пъти секс за деня, нищо чудно при последния контакт той да не еякулира. Тялото не е способно толкова бързо да произвежда сперматозоиди. Което, обаче, не означава задължително, че няма да изпита оргазъм.

След секс, мъжете губят интерес към партньорката

Мит! Ако пичът се обърне и веднага заспи, бъдете сигурни, че сте го дарили със страхотни изживявания. Просто физиологичният процес при повечето мъже е такъв. След секс, те имат нужда от 10-20 минути релакс, за да възстановят силите си. През това време дори размяната на няколко думи може да им коства огромни усилия. Не си мислете, че подхождат грубо и студено. Природа!

 

Мъжете по-лесно стигат до оргазъм

Истина… донякъде. Казваме донякъде, защото това е факт, който много лесно може да се промени. Според проучванията, оргазмът при мъжете зависи на 80% от физическия контакт и 20% от психическата нагласа. При жените е обратното – зависи 80% от психологическия комфорт и 20% от физическия допир. Така че, ако господата положат достатъчно старание в любовната игра и предразположението на партньорката си, то нейният оргазъм със сигурност няма да избяга.

 

Оргазмът по време на секс е същият като този по време на мастурбация

Мит! По принцип този по време на секс, е много по-силен. Но от друга страна, когато се самозадоволява, мъжът много по-лесно и бързо стига до върха. Което до някъде притъпява възможността му да прецени кой от двата е по-хубав. Може би всеки си има своите предимства и недостатъци.

Оргазмите при мъжете нямат нищо общо с тези при жените

И да не ви се вярва, това не е точно така. И при двата пола свиването на мускулите по време на оргазъм е с честота веднъж на 0.7-0.8 секунди. Излиза, че май не са толкова различни, колкото сме си мислили.

И накрая една много интересна информация, която може би ще ви помогне да разберете защо понякога мъжете са по-необуздани по време на секс. При по-голямата част от господата във времето между ерекцията и оргазмът, те усещат едно силно напрежение. Чувство, че трябва да се отървеш от него. При жените се случва нещо подобно, но само точно преди финала… Сега можете да си представите какво им е на мъжете през цялото време, нали? 🙂

Източник: www.beu.bg

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest