Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

3-ТЕ ЗОДИИ, С КОИТО Е УЖАСНО ТРУДНО ДА СЕ РАЗДЕЛИМ

/
/

Има хора, които много лесно можете да забравите. Има връзки, които можете да прекратите, без да ви мигне окото и без да се замисляте много, защото знаете, че това не е подходящия партньор или сте усетили горчивината от разочарованието. Представителите на тези 3 зодии могат истински да ви накарат да ги обичате и да не искате никога всичко между вас да приключва!

Овен

С бурния си и непримирим характер обикновено привличат бързо половинките си. Те не отделят много време, за да изберат правилния партньор. Имат вътрешно усещане, кои хора как и колко да допуснат до себе си. Това ги води в любовта и в отношенията им с най-близките им хора. Може да си мислите, че вие сте свалили Овена, но всъщност той не се дава лесно и отваря сърцето си само за тези, които наистина харесва. Обикновено са отговорни партньори и не обичат краткотрайните взаимоотношения, но ако ги нараните или страстта отшуми, много лесно ще поискат промяна, която да нарани партньора им.

Рак

Те са толкова всеотдайни във връзките си, че няма как техните партньори да не се привържат твърде много. Обикновено подхождат с любов и топлина към всеки и полагат неимоверно усилия да поддържат връзката си здрава. Перфектните отношения заза тях са идеал. Трудно можете да прекъснете отношенията си с тях, защото те винаги ще изтъкват причини да останете заедно. Освен това тази привързаност, която сте изградили трудно се забравя.

Водолей

Страстни любовници и луди глави! Да, това е страхотна комбинация и определено е магнит за всички. Спонтанността и чудатите им хрумки са интересни прояви за техните половинки. Обвързването с Водолеи не винаги е сериозно, защото те не се доверяват лесно и партньорите им усещат това. Когато обаче решат да се разкрият пред подходящия човек, се привързват силно и често идеализират партньора си. Колкото е трудно с тях да се изгради здрава и стабилна връзка, също толкова трудно е и да се прекрати. Имат аура, която може привлича завинаги, независимо, че тази връзка е обречена…

Източник: zodiqta.com

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest