Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

МЪЖЕТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СЕ ВЛЮБВАТ В УМНИ ЖЕНИ

/
/

Казват, че любовта на мъжа минава през стомаха. Казват, че мъжете предпочитали блондинки. И двете сигурно са самата истина, с едно уточнение – зависи кой е мъжът и коя зодия е.

Има един тип мъже, които търсят интелигенти жени и определено държат на това. За тях външността е на заден план, защото знаят, че ум не се купува, а и все пак партньорката им трябва да бъде подкрепа и най-вече добър приятел, освен любовница.

Мъжете от тези 3 зодии предпочитат умни и успели жени:

Телец

За тях разговорите с дамата на сърцето им са много важни. Няма как да си изберат половинка, само защото е супер секси. Ако има нещо в интелектуален план, което не ѝ достига, а за тях то е важно, забравете връзката ви да просъществува дълго. Много са взискателни и към себе си, и към партньорката си. Търсят не само любовница, но и дама, която да ценят и уважават.

Везни

Изключително са капризни, когато става дума за половинката им. Често имат доста голям и разнообразен избор, но определено ще се спрат на най-доброто. Предимно се влюбват едновременно в красиви и умни жени. За тях това е комбинация, която върви ръка за ръка. Те искат да бъдат впечатлени с това, което можете и знаете и не е достатъчно просто да изглеждате перфектно.

Риби

Могат да се откажат от връзка с прекрасно момиче, само защото смятат, че не е достатъчно интелигентно. Обичат да излизат с момичета, които четат книги и имат интерес към изкуството и културата. За тях е важно партньорката им да има собствено мнение, стил и вкус и да знае повече от гаджето на най-добрия им приятел.

Източник: zodiqta.com
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest