Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

НАЙ-ГОЛЯМАТА НЕГОВА СЛАБОСТ СПОРЕД ЗОДИЯТА МУ

/
/

Ето в какво са най-несигурни различните зодии.

Овен

Голямата несигурност на мъжа Овен е, че се движи прекалено бързо, независимо дали става дума за живота като цяло, или конкретно за любовта. Той е нетърпелив и няма да седне да чака звездите да се подредят благоприятно, за да направи нещо; ще го направи така или иначе. Когато мъжът Овен намери партньорка, която пасва на неговото темпо, той я чувства като равна и връзката ще сработи.

Телец

Най-голямата несигурност на мъжа Телец е, че той непрекъснато се нуждае от уверенията на партньорката си. В един момент той започва да се тревожи и да си мисли, че връзката му вече не е същата. Затова започва да задава въпроси като “какво всъщност изпитваш към мен?”, дори да е с партньорката си от години. Мъжът Телец има нужда партньорката му да бъде търпелива и внимателна с него, особено когато нещата станат трудни.

Близнаци

Една от несигурностите на мъжа Близнаци е, че не може да взема решения. Иска прекалено много неща по едно и също време и това пречи на връзката му. За да бъде мъжът Близнаци успешен, трябва винаги да бъде на една вълна с партньорката си, интелектуално и емоционално.

Рак

Най-голямата несигурност на мъжа Рак е неговата самооценка. Той не вярва, че е достоен за любов и привързаност и това се отразява зле на връзката му. Мъжът Рак се нуждае от партньорка, която е лоялна и разбираща. Изпитва необходимост от сигурност във връзката, за да може да се чувства комфортно и да разгърне потенциала си.

Лъв

Най-голямата несигурност на мъжа Лъв е склонността му към мързел. Той невинаги влага всичко от себе си – не защото не може, а защото не иска. Мъжът Лъв се нуждае от партньорка, която да му бъде водач и мотиватор. Някоя, която да му помогне да следва пътя си към успеха и да израстне като личност.

Дева

Най-голямата несигурност на мъжа Дева е неспособността му да се доверява на другите. Отварял е сърцето си за прекалено много хора и е бил нараняван прекалено много пъти. Мъжът Дева се нуждае от партньорка, на която да вярва изцяло. Той търси не толкова партньор за цял живот, а по-скоро някой, на когото може да се довери и който няма да си тръгне, щом се отегчи.

Везни

Мъжът Везни е несигурен заради склонността му да влага всичко в една връзка и накрая да страда много. Той се влюбва прекалено силно, прекалено бързо и накрая сърцето му става на парчета. Мъжът Везни се нуждае от партньорка, която да е и неговият най-добър приятел и на която винаги може да разчита.

Скорпион

Една от най-големите несигурности на мъжа Скорпион е постоянната му потребност да е прав. Той може да спори с часове, само и само да докаже правотата си, дори в действителност да греши. Мъжът Скорпион отчаяно се нуждае от партньорка, която уважава него и неговото мнение. Някоя, която да разбира неговата гледна точка, дори да не е правилна. Стрелец Най-голямата несигурност на мъжа Стрелец е неговата липса на ангажираност. Понякога той е просто ненадежден. Но когато срещне партньорка, която е на неговата вълна, той отново се превръща в надежден и отговорен мъж.

Козирог

Най-голямата несигурност на мъжа Козирог е страхът му от провал. Той работи много упорито, но през цялото време подсъзнателно се тревожи, че каквото и да прави, няма да успее. Мъжът Козирог се нуждае от партньорка, която да му помогне да се отпусне и да се наслаждава на живота, както и да осъзнае, че няма нищо лошо в това да се проваля понякога. Това е просто част от житейския цикъл.

Водолей

Най-голямата несигурност на мъжа Водолей е неговият гняв. Често той се ядосва за дреболии, вместо просто да ги подмине. Както всеки друг, мъжът Водолей се нуждае от партньорка, която е търпелива и му дава време да се възстанови, когато се ядоса.

Риби

Голямата несигурност на мъжа Риби е, че той се страхува какво мислят другитеза него. Той се затваря в себе си и никога не показва истинската си същност, защото се притеснява, че околните ще го съдят. Мъжът Риби не се нуждае от партньорка, която да го “поправя”, а от такава, която е също толкова ексцентрична като него. Когато се отпусне пред нея, той ще започне да показва истинското си Аз.

Източник: www.actualno.com

 

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest