Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Не мислете дълго, ИЗБЕРЕТЕ една врата и вижте какво разкрива за вас…

/
/

Погледнете картинката (можете да я увеличите отдолу) и си изберете път:  този, по който от самото начало най-много ви се иска да тръгнете.

Не мислете дълго, просто изберете и вижте какво разкрива този избор за вас като личност.

1. Освобождаване

Нуждаете се от простор. Искате да имате свободата да правите нещата по собствения си начин. Не понасяте ограниченията, независими сте и понякога дори прекалено войнствени, но избягвате конфликтите с всички средства. Не понасяте да ви припират и искате да имате време да се радвате на живота си. Прекалено заети сте с това, за да търсите вниманието на околните.

2. Уединение

Вие сте от този тип хора, които предпочитат да пътуват сами, за да се насладят максимално на преживяното. Обичате да наблюдавате, да мислите, да оставате насаме със себе си. Предпочитате самотния път, защото знаете, че всеки трябва да извърви сам пътя в живота си. Гледате на света по уникален начин и сте самотник по душа. Пазете индивидуалността си.

3. Веселие

Вие сте интригуващ и интересен човек. Обичате да бъдете част от света. Вашият път е изпълнен с цветове, емоции и красота. За вас важно е самото пътуване, не крайната цел. Любопитни сте и винаги искате да знаете повече. Истински остроумни интелектуалци, обичате да общувате и да дискутирате. Щастливи сте, когато сте сред хора.

4. Предизвикателство

Обичате винаги да сте в движение, да действате тук и сега. Вашият път е непредвидим и понякога дори плашещ. Обичате да се хвърляте в непознатото с главата надолу. За вас правилата са за да се нарушават и често сте безразсъдни в постъпките си. Дори и да действате, без да мислите, при вас нещата се получават. Винаги сте на гребена на вълната и това ви прави щастливи. Не следвате чужди съвети и възгледи.

5. Реализъм

Вие сте човекът-дом. Покрай вас хората са спокойни, уравновесени – чувстват се като у дома си. Винаги търсите мира и го поддържате. Вашият идеален път е ясно очертан и приятен. Успявате да се насладите на пътя с ясното съзнание къде ще ви отведе той. Ако е възможно, избирате по-лесния вариант. Животът е достатъчно труден и не искате да го усложнявате допълнително. Стабилни хора, които подкрепят околните. Известни сте с това, че сте здраво стъпили на земята и гледате трезво на живота.

6. Спокойствие

Цените усамотението в живота си. Можете да прекарате огромни периоди от време далеч от хората. Вашият път е тих и спокоен. Искате да усетите живота, без да ви притискат. Търсите смисълът във всичко. Много по-осъзнати сте от околните – както на физическо, така и на духовно ниво. Не обичате тълпите. И намирате себе си, когато имате възможност да живеете в тишина.

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest