Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Думите, които побъркват мъжа по време на се*с!

/
/

Добрият секс не е само докосвания, пози и определени части от тялото. Има нещо, което би могло да го направи върховен, а често двойките го пропускат – думите. Да произнасяш или да слушаш думи с еротичен заряд стимулира преноса на допамин, който има ключова роля в сексуалната възбуда. Звучи добре, но какво конкретно да кажем?

Вероятно се сещате за клишетата от порно филмите, но те подхождат на порно актрисите.

Повечето жени не са сигурни кое звучи секси, за това и често не говорят по време на секс. Това обаче е огромна загуба, тъй като изпускате съществена част от удоволствието.

Думите, които карат всеки мъж да се чувства на върха е, когато партньорката му каже „Свършвам!“ Да, толкова е просто и толкова силно. Да бъдат добри любовници е въпрос на чест за мъжете, а като им кажете, че преживявате оргазъм е нещо като много висока награда за тях. Това е доказателство, че е успял напълно да ви задоволи и истинска музика за ушите му, защото и той вече може да свърши.

Има още нещо, което той с удоволствие ще чуе в леглото – „обожавам, когато (глагол) моя (част от тялото)“. Звучи така – „обожавам, когато целуваш врата ми/ галиш бедрата ми“.

Като облечете приятното усещане в думи, все едно се фокусирате върху него и увеличавате удоволствието, което изпитвате от него. Освен, че това е хубаво за вас е добре и за него – показвате му, че се справя добре. А след като той разбере, че обичате определено движение, то със сигурност ще го повтори.

Източник: e-novini.bg

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest