Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Какво представлява шийният оргазъм и как да го изпитате

/
/

Точно така, дори шийката на матката има място в играта на сексуалните удоволствия. Всички жени притежават физическата способност да достигнат до т.нар. цервикален оргазъм, но мнозина от тях никога не са го изпитали, просто защото не са запознати с тайната на неговата стимулация. Това ли е новата G-точка? Да започнем от самото начало. Шийката на матката е разположена непосредствено над вагиналната тръба. Тя разделя вагиналния канал от матката, а дължината й варира от 1,5 до 2,5 см. Всъщност „цервикален“ (шийен) оргазъм в прекия смисъл на думата не съществува. Под такъв се разбира вагинален, но с много по-мощна сила, дълбочина и пълнота на усещането. Наричаме го „цервикален“ (шиен, отнасящ се до шийката на матката), защото се категоризира като дълбок, всепроникващ и разтърсващ.

Причината за това е, че този оргазъм е свързан със стимулирането на Е-точката, която се намира в основата на шийката на матката. Какво представлява шийният оргазъм? Когато сме възбудени, влагалището се увеличава до 18 см. За да почувстваме удоволствието от всепоглъщащата и всеобхватна пълнота обаче, ни е нужен партньор с достойнство над тези размери, с което да достигне до въпросната точка. Допирайки се до нея по време на секса и любовната игра, в шийката на матката започват да се отделят течни сокове, които помагат за смазването на влагалището, а оттам и допринасят за още по-голямото удоволствие от сексуалното съприкосновение между партньорите в този момент.

Как да постигнем цервикален оргазъм? Ако на партньорът ви не му достигат сантиметри, му предложете уникалната техника на д-р Кристи Овърстрийт – мъжът прави интензивен секс 5-6 минути, при което влагалището остава възбудено, обаче се връща в нормалния размер от 8-10 см. Е-точката се приближава и на мъжа вече не са му нужни 20 см. Тъй като вагиналната тръба на жената в този момент е възбудена до крайност, тя има усещането, че мъжествеността на партньора й е станала по-голяма. Мъжът прониква и прави неколкократни плътни тласъци и с с мощен натиск върху Е-точката със съвсем леки движения навътре и навън, без да го изкарва. Най-добрите пози за достигане до оргазъм на шийката са мисионерската, кучешката и поза “ездач“. ‘’Стелтинг’’: новата опасна тенденция в леглото Защо жените изневеряват, дори когато обичат Не спирам да изневерявам на мъжа си, докато той е вкъщи и гледа бебето ни Междувременно не се страхувайте да използвате клиторна стимулация в любовната игра, за да стигнете до цервикален оргазъм. Освен клитора и шийката на матката, други ерогенни зони, които могат да доведат жената до оргазъм, включват гърдите и зърната. По какво да разпознаем, че сме изпитали цервикален оргазъм? Тъй като по шийката на матка няма нервни окончания, индикаторът, по който можем да разпознаем шийният оргазъм е именно усещането за пълнота, вследствие на дълбокото проникване. Ами ако не ми харесва дълбоката стимулация? Някои жени смятат, че цервикалната стимулация е болезнена или неприятна, докато други я обожават. Истината е, че цервикалните оргазми са доста необичайни, а за някои жени този вид проникване носи болезнено и неприятно усещане, поради по-стегната вагинална мускулатура, която притежават. Те предпочитат клиторния оргазъм, той като е далеч по-лесен за постигане, а и е чудесна увертюра към вагиналния такъв.

Източник: www.woman.bg

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest