Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

4-ТЕ ЗОДИИ, КОИТО СЕ НАМИРАТ В ОТРОВНА ВРЪЗКА

/
/

Любовта сама по себе си понякога не е достатъчна. Влюбваме се в неподходящи хора и разчитаме на любовта и страстта, които в крайна сметка разбираме, че невинаги са достатъчни. Ако се познаете в тези описания за вашата зодия, това значи, че и вие се намирате в отровна връзка, която руши живота ви.

Близнаци

Имате връзка, която е започнала страстно с раздели, събирания и скандали. Всеки път любовта ви е спасявала, а страстта е гасила пожарите. Имате чувството, че сте във връзка, с която постоянно трябва да внимавате да не стъпите на криво и това ви натоварва изключително много. Трябва да разберете, че любовта спасява, но до време. Една връзка не трябва да бъде на ръба, тя трябва да е стабилна, разумна и спокойна. Всички спорове и караници остават в миналото, когато намериш правилния човек. И не говорим за дребни неща, за които всички спорят, а буквално за всичко. Трябва да се замислите дали това е правилната връзка за вас и дали не си губите времето с всичко това. Намерете човек, който няма да ви спъва на всяка крачка.

Везни

Ревността погубва и добре знаете това. Ревността е болест, която няма лек, ако няма разумни разговори, действия и зряло поведение. Запомнете следното, на света НЯМА истинска любов, в която да има толкова ревност. Тези връзки се разпадат. Не понякога, а винаги. За това, ако вие сте ревнивите или вас ви ревнуват, не сте срещнали правилния човек. В любовта спокойствието трябва да е водещо, сигурността също. Ако обичаш някой истински и вярваш, че той те обича по същия начин, недоверието не може да си намери място и просто изчезва. Не се заблуждавайте и не мислете, че това не важи за вас.

Скорпион

Не се чувствате на място, нещо ви тревожи, съмнявате се в намеренията на човека до вас и не сте толкова щастливи, колкото ви се иска. Разбира се, че си имате своите романтични и прекрасни филмови моменти, но това не е достатъчно. Често се ровите в телефона и личното пространство на човека до вас. Чакате да откриете нещо, но и вие не сте сигурни какво точно. Характерът на човека до вас ви харесва, но отчасти. Разбирате се, но не напълно. Имате много общи неща, но и много други ви делят. Ако не си лягате и не ставате с мисълта за този човек, значи сте на грешното място и е време да си тръгнете. Колкото по-рано го разберете, толкова по-бързо ще намерите своята половинка в лицето на друг човек.

Риби

Няма нищо по-хубаво от това да имаш връзка, да бъдеш обичан и обгрижван. Всеки има нужда от нежност и внимание, но понякога това не е достатъчно. Вие сте щастливи, защото сте обичани, но обичате ли в замяна? Вниманието много ви харесва, не искате да сте сами и точно там ви е грешката. Не може да бъдете с някого, просто защото се чувствате самотни и вниманието ви радва. Замисляте ли се какво ще се случи, ако се окаже, че човекът до вас ИСТИНСКИ ви обича, а вие си тръгнете, загубили интерес накрая? Бъдете разумни и ако обичате, останете. Ако тръпката ви липсва и всичко е само за забавление… тръгнете си.

Източник: www.actualno.com

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest