Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Това, което тази жена носи в корема си остави докторите потресени, защото шансът за подобно нещо е… (ВИДЕО)

/
/

Героите в днешната история са влюбена двойка, тя се казва Миранда, а той Джош. Двамата се обичат и решават, че е време да увеличат своето семейство.

Това обаче се оказва трудно и след редица неуспешни опити и големи разочарования, двамата решават да предприемат ин витро процедура.

През 2008-ма лекари имплантират два ембриона на Миранда и единият оцелява – бебето Джослин се ражда през следващата година. Тъй като двойката желае да има още деца, година по-късно се обръща отново към специалистите по ин витро. Този път обаче ги очаква изненада, за която нямат абсолютно ни най-малка идея.

След като имплантират два ембриона на Миранда, само шест седмици след началото на бременността, докторите съобщават на двойката най-радостната новина,че очаква близнаци.

Когато Миранда отива отново на преглед, за да се проследи бременността, ултразвукът показва нещо друго – на монитора се забелязват не две, а четири биещи сърчица. Оказва се че и двата ембриона са оцелели и освен това всеки от тях се е разделил на две, образувайки две двойки еднояйчни близнаци!

Миранда и Джош са повече от шокирани от новината. „Шансовете това да стане са умопомрачително малки” – обяснява д-р Яни Йенсен, лекар в департамента за репродуктивна ендокринология в клиника „Майо“. „Пациентката поначало има едва 60% шанс да забременее изобщо. По тази причина очакваме, че поне в половината от случаите поставяйки два ембриона в уретрата, само единият ще продължи да се развива, така че дори появата на близнаци е по-скоро изключение от правилото“.

Въпреки, че Миранда има някои усложнения като гестационен диабет, нейната бременност минава сравнително леко и през февруари 2010-та тя посреща на бял свят Джаксън и Джеймс…

 

… както и Мия и Мадисън.

 

Миранда и Джош бързо се адаптират към живота на седемчленно семейство и са на мнение, че „отборната игра“ е ключът към поддържането на баланса. „Ние просто се радваме, че и четирите ни дечица са живи и здрави“ – заявява гордо Миранда.

 

Източник: kakata.info

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest