Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Извратено: Дилън Фароу разкри как точно я изнасилил Уди Алън, сложил я да легне по корем и…

/
/

Актрисата Дилън Фароу, която е доведена дъщеря на режисьора Уди Алън, го обвини в сексуално насилие. Това съобщи CBS. Тя многократно е направила това изказване и много съжалява, че пастрокът й все още не е наказан за това, което е направил.

Тя го обвинява, че лъже, и е готова да разкаже на журналистите за събитията от онова време. “Баща ми ме заведе на тавана на селската къща на майка ми в Кънектикът. Той ми каза да легна по корем и да играя с играчката на брат ми. Започнах да си играя, а той седеше зад мен, до вратата, а след това бях сексуално нападната “, каза Фароу. Според нея това се случило на 4 август 1992 г.

Режисьорът твърди, че това е лъжа и тази “абсурдна история” е измислена от бившата му съпруга, майката на актрисата Миа Фароу. Той отбеляза, че е имало разследване преди 25 години по обвиненията й и нищо не е потвърдено. Думите му бяха потвърдени и от по-големия брат Дилън Мозес, който твърди, че жената преживяла тежък развод и сега си търси повод да мъсти.

Източник: www.blitz.bg

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest