Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Това предопределя всичко! Ето кои зодии са най-верните приятели! Много внимавайте с тези три – ще ви забият нож в гърба!

/
/

Овен– Вие сте сърдечни и уравновесени, никога не вършите нищо наполовина. Очаквате искреност и преданост в отношенията си и сте готови да проявите съответно същото. Казано на кратко, вие сте прекрасен приятел и страшен враг.

Телец– Вие сте способни да бъдете търпеливи, настойчиви и убедителни. Добър приятел сте, макар и не особено забележителен. За приятелите винаги имате в запас време, пари, полезни и практични съвети. Често се отказвате от своите желания заради съхранение на дружбата, привързаността ви е силна и се боите да не загубите приятеля, предпочитате да го видите щастлив и доволен от вас.

Близнаци – Вие сте винаги с младо сърце и душата на компанията. Отговаряте на любовта с любов, разцъфтявате и от най- малката положителна оценка. В по-голямата си част сте добри и обаятелни приятели.

Рак – Вие цените верността и любовта на хората. Винаги сте готови да се отдадете, но се разочаровате и огорчавате, ако не ви оценят и няма някаква награда. Никога няма да прекъснете отношенията си, но и не очаквате твърде много от дружбата. Лъв – Вие сте истински приятел / par excellence/, верен, добър и великодушен. Топлотата и искреността на вашето сърце никога не ви позволява да оставите приятел в беда. Вашите приятелски отношения може да се назоват смесица от идеализъм, гордост и романтика.

Дева – Тук Девата е на висота, твърде надеждна и постоянна, винаги готова да помогне и пълна с практически предложения. Веднъж станала приятел, остава завинаги такъв. Вашият знак е знак на служенето и живот за благото на обществото. Ненавиждате да прекъсвате отношенията си с приятели.

Везни – Вие сте блестящи в компания, можете да бъдете добър приятел, но не обичате излишните отговорности, които налага една дружба. Затова се държите малко настрана, макар и да не сте равнодушни. Вашите съвети винаги са добросъвестни, често полезни дори да са изказани с безстрастен маниер. Притежавате изящество и прекрасно изглаждате всички противоречия в човешките взаимоотношения.

Скорпион – Вие сте във висша степен верен приятел и в крайна сметка чувствителен към всичко, което касае вашата гордост и чувството за самоуважение. Въпреки това можете да бъдете твърде властни и подчиняващи. Научете се да не забелязвате дребните грешки на вашите приятели. Вие сами в качеството си на приятел напомняте динамит – толкова сте потайни и готови да нанесете съществен удар. Макар, че сте искрени, сте способни и на измяна, пише Пик.

Стрелец – Вие сте искрени и готови да се притечете на помощ, до голяма степен великодушни. Симпатията и антипатията на Стрелците е особено силна и това ги води до пристрастеност и предубеденост. Вашата интуиция е силна и затова давате прекрасни съвети и наставления. Дори приятелите ви да ви използват за собствените си интереси, вие не таите към тях враждебност или чувство на обида. Козирог – Вие сте верни и надеждни приятели, ако хората успеят да преодолеят вашата бариера. Не сте твърде тактични и можете да показвате склонност към високомерие, която трябва да се постараете да преодолеете.

Водолей – Вашите приятели се радват на вашите съвети и топлината на вашето сърце. Вие сте обективни и безпристрастни и затова се явявате най-добрите съветници. Вашият знак е известен като знак на дружбата, но даже искреният емоционален отклик не ви пречи ясно да оцените ситуацията.

Риби– Вие сте добър, разбиращ, състрадателен човек, надарен с интуиция и готовност скромно, без гордост да помагате на приятелите си. Постарайте се да не бъдете прекомерно идеалистични, а да приемате хората такива, каквито са и без да желаете твърде много от тях. Вашата вродена дипломатичност ви спасява от неловки ситуации.

Източник: kakata.info

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest