Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Изберете как държите волана и ще ви кажа какъв шофьор сте!

/
/

Вашият стил на шофиране разкрива черти от характера ви!

Със сигурност веднага, след като сте преминали изпита си за шофиране, все още не сте били перфектни шофьори. Още повече, вие дори не сте се замисляли, че вашия стил на шофиране може да каже много за вашия характер.

Изберете снимка, която показва вашата поза по време на шофиране, и разберете нещо ново и интересно за себе си.

 
1. Опростен

Вие се опитвате да направите живота си толкова лесен, колкото е възможно

2. Забавен

Вашият мозък постоянно генерира различни луди идеи. Можете да намерите хумор във всяка ситуация. Вие сте много забавен и енергичен човек, истински гений в творчеството, имате артистични способности, които привличат към вас много приятели. Но те знаят, че не е добре да се конкурират с вас и вашия ум, защото не могат да го надминат.

3. Миротворец

Вие не обичате спорове и конфликти, те много ви натоварват и разрушават вашето вътрешно спокойствие. Ако някога сте повишили глас, около вас хората със сигурност са се изненадвали и са осъзнавали, че това е нещо сериозно. Вие не толерирате кавгите и насочвате всичките си усилия към елиминиране на конфликтите.

4. Перфекционист

Вие обръщате много внимание към детайлите, искате всичко да върви по план. Вие твърдо вярвате, че ако правите нещо, то трябва да се получи добре. Винаги сте чисти и изглеждате прилично. Вашият перфекционизъм вероятно ви е довел до по-голям успех. Другите могат само да мечтаят да постигнат същите върхове в образованието, работата и взаимоотношенията като вас.

5. Човек, който се паникьосва

Често се борите със страхове. Можете да се приберете вкъщи няколко пъти, за да проверите дали всички врати са заключени и дали сте изключили ютията си. Вие предпочитате да не поемате рискове и да се доверявате само на доказани и надеждни методи. Вашето семейство и приятели са много загрижени вас и винаги се опитват да ви помогнат да се отпуснете, защото знаят, че зад вашата несигурност се крие един прекрасен човек.

6. Приключенец

Харесват ви риска и тръпката. Вие не просто искате да ходите по острието на бръснача, но мислите как е възможно да живеете на максимум. Ако не сте опитвали скачане с парашут или бънджи – вие определено ще харесате подобно занимание. Когато става дума за любов, вие също сте готови да се предадете на сетивата си. Разбира се, вашите приятели понякога са изненадани от темперамента ви и не винаги споделят вашите хобита. Но вашият начин на живот “до краен предел” е заслужил уважението им към вас.

7. Шеф

Вие сте роден лидер и имате таланта да вземете всяка ситуацията под контрол и да я управлявате ясно и решително. Обкръжението ви се обръща към вас за съвет и подкрепа. Те ви имат доверие, защото сте много сигурни и уверени в себе си. На работното място вие често бивате похвалени заради вашето лидерство и организационни умения. В отношенията ви може да бъде трудно да се намери някой, който да ви допълва, но когато той ви срещне, ще видите, че чакането си е струвало.

8. Надежден

Хората ви харесват. Вие сте голяма подкрепа за семейството и приятелите си. Вие искрено се радвате на успехите на другите и не се колебайте да изразите възхищението си от други хора. Добър слушател сте и сте първият човек, към когото хората се обръщат за съвет. Не сте длъжни винаги да сте най-отпред , оставете другите да поемат инициативата в ръцете си. И докато те се борят с житейски обстоятелства, вие стойте настрана и приемате живота такъв, какъвто е с всичките му обрати и завои.

Вижте още:  Колко линии имате на китката си – 3 или 4? Какво означава това?

9. Рязък

Вашето отношение към живота е “мощно по завоите”. Вие не си слагате нещата твърде много на сърцето, и за другите може да изглежда, като че не ви е грижа. Дори и в най-трудните периоди от живота си, вие излъчвате увереност и спокойствие. Всеки ден за вас е като празник. Приятелите и семейството ви винаги идват при вас, когато искат да се забавляват.

10. Динамичен

Вие винаги сте заети и нямате време да обърнете внимание на тези, които стоят на пътя ви. Вие решавате проблемите си просто – като продължавате да вървите напред. Околните се възхищават от упоритостта и целеустремеността ви. Приятелите ви знаят, че могат да разчитат на вас във всяка ситуация. Вие сте винаги в действие и ще бъдете успешни във всяко начинание.

Сега вече се уверихте, че дори начинът ви на шофиране е определящ за вашия характер!

Източник: За Жената

 

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest